Svirepo ubistvo u Bloku 45: Tukli nesrećnu baka Stojanku do smrti! (FOTO)

09.12.2021

18:29

0

Stojanka je ubijena u noći između 8. i 9. decembra, od za sada nepoznatih počinilaca

Svirepo ubistvo u Bloku 45: Tukli nesrećnu baka Stojanku do smrti! (FOTO)
baka stojanka pretucena - Copyright Printscreen/Facebook

Jezivo ubistvo dogodilo se na Novom Beogradu između utorka i srede, kada je grupa nepoznatih ljudi pretukla stariju ženu, koja je nakon toga smeštena u bolnicu u kojoj je izdahnula.

Baka Stojanka je bila osoba koju su mahom poznavali stanovnici Bloka 45 na Novom Beogradu, a priča iza toga je i više nego potresna.

Pre izvesnog vremena na grupi stanovnika ovog dela prestonice povela se priča o misterioznoj ženi koja je praktično živela u centru bloka i koja nije želela da ide kući, iako je znala da joj je u blizini dom.

Zbog posledica demencije bila je nesposobna da se stara o sebi, a mnogi žitelji su joj pomagali kako su mogli, uz često alarmiranje nadležnih službi.

Kako kažu, ali i kako se ispostavilo na kraju, na većinu zahteva nije adekvatno odgovoreno, a sada se dogodila tragedija.

Printscreen/Facebook
 

 

Stojanka je ubijena u noći između 8. i 9. decembra, od za sada nepoznatih počinilaca. Nešto kasnije je preminula od posledica prebijanja, nakon kratke kome u KBC Zemun.

Nesrećnu ženu je, prema prvim i još uvek neproverenim informacijama, ubila grupa Roma.

Nedaleko od mesta zločina nalazi se policijska stanica, a koliko je nama poznato i kroz izvore fejsbuk grupe gde je sve objavljeno, pokrenuta je istraga koja će rešiti svirepo prebijanje, posle kog je izgubljen jedan život.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike