Određeno zadržavanje gospođama Belivuk i Miljković: Nakon pretresa vila, ostao još samo automobil

09.12.2021

12:22

0

Policija ih je pronašla na svojim adresama, a nakon pretresa kuće, skinuli su i sigurnosne kamere video-nadzora koje su stajale na skupocenoj vili na Zvezdari

Određeno zadržavanje gospođama Belivuk i Miljković: Nakon pretresa vila, ostao još samo automobil
Dejan lazaević na slobodi - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Bojani Belivuk, Tanji Miljković, Snežani Đorđević i Mariji Milutinov, suprugama i tašti Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Filipa Ivanovskog određeno je zadržavanje, saznaje 24sedam.

Kako je za naš portal potvrdio advokat Dejan Lazarević, suprugama vođa svirepog klana određeno je zadržavanje.

- Određeno im je zadržavanje do 48 sati. Privedene su zbog sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju. Privedene su Belivukova supruga, njena majka Snežana Đ, zatim Miljkovićeva supruga, kao i nevenčana supruga Filipa Ivanovskog. Ovde je sve ispred vile završeno, ostalo je samo da odvezu automobil - kazao je advokat Veljka Belivuka, Dejan Lazarević.

Prema najnovijim informacijama, one su privedene zbog sumnje da su prale novac koji su Belivuk i Miljković i njihova ekipa stekla kriminalnim radnjama, tako što su kupovale skupocene nekretnine.

Policija ih je pronašla na svojim adresama, a nakon pretresa kuće, skinuli su i sigurnosne kamere video-nadzora koje su stajale na skupocenoj vili na Zvezdari.

Tom prilikom odvezen je i blindirani automobil u vlasništvu Miljkovića.

Podsetimo, Belivuk i kriminalna organizacija koju je vodio privedeni su 4. februara ove godine. Terete se, prema navodima optužnice, za brojna krivična dela počinjena na teritoriji Srbije, među kojima su i brutalna ubistva, silovanje, dilovanje narkotika, oružja…

Postupak protiv Belivukovog klana vodi se i u Crnoj Gori, jer se sumnja da su odgovorni za likvidacije Damira Hodžića i Adisa Spahića, a isptivani su i na okolnosti nestanka Mila Radulovića.
Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike