Detalji pogibije devojčice kod Zrenjanina: Drugarica ispričala šta se desilo, očuh očajan - otišla je u papučama, samo da se provoza

09.12.2021

07:54

0

- Iz kuće je otišla uz objašnjenje da ide kod drugarice na kafu. Otišla je u papučama i duksu. Supruga nije u stanju da govori - rekao je Goran

Detalji pogibije devojčice kod Zrenjanina: Drugarica ispričala šta se desilo, očuh očajan - otišla je u papučama, samo da se provoza
elemir udes (1) - Copyright Instagram/192rs

Lejla Deak (16) iz Bašaida kod Kikinde poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak uveče na delu puta između banatskih sela Melenci i Kumane.

Vozač BMW-a je u oštroj krivini izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta, a devojčica je preminula u bolnici u Zrenjaninu, nakon što je u ovu ustanovu primljeno pretoro mladih ljudi, vozač i četvoro putnika.

U porodičnoj kući preminule tinejdžerke, muk i neverica. Goran Bađok, očuh nastradale tinejdžerke, ni sam još ne zna šta se tačno dogodilo, a devojčicina drugarica koja je u nesreći lakše povređena ispričala je šta se dogodilo kobne noći.

 

- Te večeri su trojica mladića iz susednih Melenaca došli kod mene na kafu. Lejla i ja smo prihvatile njihov poziv da se provozamo kolima. Jedan od momaka, suvozač u BMW, predložio je da odemo u Kumane kod njegove devojke. Ja sam sedela u sredini. Desno je bila Lejla. Mladić iz Melenaca sedeo je sa moje leve strane. On je, koliko sam čula, u kritičnom stanju - kaže povređena tinejdžerka i potvrđuje da je do nesreće došlo kad je vozilo u krivini sletelo s puta i počelo da se prevrće:

- Mladić iz Melenaca, koji je bio na mestu suvozača, pozvao je svog oca, a on policiju i Hitnu pomoć. Svi smo prebačeni u zrenjaninsku bolnicu. 

Goran Bađok, očuh devojčice kaže: 

- Prvi put je tako otišla, kažu, da se provoza. Automobil je nekom brzinom, ne znam kolikom, ušao u krivini. Onda su se tumbali. Još samo znam da je preminula u bolnici - priča uplakani očuh i dodaje:

- Prihvatio sam je kao svoju ćerku. Nije imala ni godinu dana kada sam upoznao njenu majku. Pohađala je srednju školu u Zrenjaninu.

Očuh kaže i da je ona bila puna života i druželjubiva.

- Iz kuće je otišla uz objašnjenje da ide kod drugarice na kafu. Otišla je u papučama i duksu. Supruga nije u stanju da govori - rekao je Goran.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike