24sedam na mestu užasa kod Inđije: Delovi vozila razbacani po putu, vatrogasci izvukli poginule (FOTO)

08.12.2021

10:39

0

Autor: 24sedam

Tela stradalih poslata na obdukciju, a izdat je nalog za vađenje krvi vozaču Bojanu R

24sedam na mestu užasa kod Inđije: Delovi vozila razbacani po putu, vatrogasci izvukli poginule (FOTO)
inđija udes (8) - Copyright 24sedam/Mirjana Stojadinović

Nadležni tužilac i policija završili su uviđaj na putu Inđija – Beškaa na kome jutros, nešto pre sedam časova, dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe poginule, a dve su teško povređene.

Ekipa 24sedam zatekla je na mestu nesreće razbacane delove dva slupana automobila, koja su se, iz još neutvrđenih razloga, direktno sudarila,a potom s puta sletela u kanal, iz koga su vatrogasci uspeli da izvuku tela nastradalih, sekući lim na olupinama.

Vozila koja su učestvovala u nesreći su "audi" A4 koji je vozio Srdjan N. (33) iz Beške i "audi" A4 kojim je upravljao Bojan R. (39) takođe iz Beške.

Poginuli su Jakov R. (68) i Srdjan N. (33). Na lice mesta izašla je zamenik OJT koja je izvršila uviđaj i izdala nalog za mašonsko veštacenje oba vozila, za obdukciju tela dve stradale osobe, kao i nalog za vađenje krvi za vozača Bojana R. Prema do sad dostupnim informcijama, u jutrošnjem krvavom udesu učestvovala su još dva automobile, koja su izbegla sletanje u kanal. Dvoje povređenih prevezeno je u KC Vojvodine.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike