Poznat razlog napada na taksistu: Labović "pukao" jer nije mogao da sedi na suvozačevom mestu?

07.12.2021

13:41

0

Bivši reprezentativac je ranije danas pretukao taksistu, a zatim mu ukrao automobil i nastavio da divlja u vrtiću u kojem mu je zaposlena majka

Poznat razlog napada na taksistu: Labović "pukao" jer nije mogao da sedi na suvozačevom mestu?
Dragan Labović (2) - Copyright MN Press

Srpski košarkaš Dragan Labović dospeo je u žižu javnosti nakon današnjeg incidenta, u kojem je navodno napao taksistu, ukrao mu automobil i zatim nastavio da divlja u vrtiću u kojem je zaposlena njegova majka. 

Do sukoba je navodno došlo kada je taksista zamolio Labovića da zbog poštovanja epidemioloških mera sedne na zadnje sedište.

Međutim košarkaš nije želeo da ga posluša, na šta mu je taksista ponovio opet da ne može tu da sedi. To je razbesnelo Labovića, pa je došlo do žestoke rasprave koja je prerasla u fizički obračun.

Košarkaš je udario taksistu i nakon toga mu ukrao automobil.

Ubrzo nakon sramnog incidenta košarkaš je uhapšen.

Nije mu prvi ispad

On je već privođen 2019. godine zbog nasilničkog ponašanja u alkoholisanom stanju.

Dragan Labović je bio deo generacije 1987. godišta u kojoj su bili Miloš Teodosić, Ivan Paunić, Nemanja Aleksandrov i koja je harala Evropom od pionira do omladinaca, osvojivši zlatne medalje na Evropskim prvenstvima 2001, 2003. i 2005. godine.

MN Press
 

Najbolji igrač te generacije bio je Dragan Labović, koji je na Eurobasketu juniora 2007. u Beogradu bio MVP.  A bio je i najbolji strelac ABA lige 2009. godine.

U karijeri je igrao za mnogo klubova: Skajlajners Frankfurt, Jenisej, Krasnaja krila, Nižnji Novgorod, Al Rijadi, Asesoft Plošeti, Istanbul, Nokija, Karpoš Sokoli, a od 2017. je član finske Nokije ponovo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike