"Taj čovek je mafijaš koji živi na 300 metara od nas": Stric ubijenog muškarca kod Kruševca u šoku

05.12.2021

16:38

0

Stric ubijenog Radislava kaže da se njegov bratanac borio za svoju porodicu i da nikada nije želeo da napusti svoje selo

"Taj čovek je mafijaš koji živi na 300 metara od nas": Stric ubijenog muškarca kod Kruševca u šoku
Copyright Ilustracija/Antonio Ahel/ATAImages

Nisam mogao da zaspim celu noć. Razmišljao sam o tome. Mnogo je teško.. - priča Ivan, stric Radislava A. (55) koga je noćas u selu Kaonik kod Kruševca ubio prijatelj S. A. (45) za kojih policija i dalje traga.

Stric ubijenog Radislava kaže da se njegov bratanac borio za svoju porodicu i da nikada nije želeo da napusti svoje selo te se bavio prodajom poljoprivrednih mašina.

- Moj Radislav je bio jako pozitivna ličnost. Za sve što treba da se pomogne, on je uvek bio prvi u redu. Bavio se uvozom tih polovnih poljoprivrednih mašina po koje je išao u Francusku. Sve je to radio sa svojim jako dobrim prijateljem koji ga je sad ubio. Taj čovek je bio mafijaš. Živi na 300 metara od moje kuće, poznajemo ga godinama. Bio je u zatvoru tri ipo godine, a sad je sačekao da moj bratanac izađe iz kola i onda ga upucao - priča neutešni Ivan i dodaje da su otišli van sela da bi raspravili nesporazum oko posla.

On je naveo i da je Radislav otac četvoro dece od kojih najmlađe imalo 13 godina.

- Imao je četvoro dece. Tri ćerke i sina. Dve su završile fakultete, jedna Ekonomski, druga Višu medicinsku školu, ona je sada u Nemačkoj sa svojom porodicom. Treća ćerka je završila srednju školu u Kruševcu, a sin koji ima 13 godina ide u osnovnu školu. Radislav se borio za porodicu. Nije lako školovati četvoro dece. Tu su postojala ogromna odricanja i velika požrtvovanja. Osim toga što je bio vredan i pošten porodični čovek, on nikada nije hteo da napusti svoje selo i ode u grad da radi po fabrikama i firmama - kaže stric i dodaje:

- Mnogo sam loše otkako sam saznao šta se dogodilo. Dali su mi tabletu za smirenje, ali ja imam dosta godina. Teško mi je, potrešen sam. Nisam mogao celu noć da zaspim. Razmišljao sam o tome. Ne znam šta da Vam kažem.. Mnogo je teško. Čovek treba da bude čovek, a ne baraba. Nažalost, mnogo baraba postoji, jedna je ubila mog bratanca - ispričao je Ivan.

Potraga za ubicom

Kruševačka policija i dalje traga za S. A. (45) koji je noćas u selu Kaonik kod Kruševca u lokalnoj kafani ubio svog poznanika Radislava A. (55).

Prema informacijama koje posedujemo, policija vrši pretragu terena kako bi pronašla počinioca ovog zločina, a Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju ubijenog muškarca. Nezvanično saznajemo da su na mestu zločina pronađene dve čaure.

Kako se saznaje, ubistvo se dogodilo noćas u lokalnom kafiću, a prethodila mu je kraća svađa između osumnjičenog S. A. i ubijenog Radoslava.

- Oni su sedeli zajedno za stolom i nešto razgovarali. U jednom trenutku počeli su da se raspravljaju i svađaju oko nekih poljoprivrednih mašina. Ubrzo potom začula su se dva hica i Radoslav je ubijen - priča izvor upoznat sa slučajem.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni S.A. je poznat istražnim organima od ranije, mahom zbog krivičnih dela koja su se odnosila na trgovinu poljoprivrednih mašina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike