Još uvek bez pomaka u istrazi: I dalje se ne zna ko je napao autobus kod Dečana i ubio troje ljudi!

30.11.2021

09:58

0

U blizini sela Glođane kod Dečana u petak, 26. novembra, je iz kalašnjikova pucano na autobus, a vozač autobusa i dvoje učenika poginuli su u napadu. Jedan od njih je Ljedion Hamzaj

Još uvek bez pomaka u istrazi: I dalje se ne zna ko je napao autobus kod Dečana i ubio troje ljudi!
decani pucnjava - Copyright Printscreen Facebook/Kallxo.com/Profimedia

Ni četiri dana posle ubistva u Glođanima, kada je u petak uveče oko 19.00 časova još uvek nepoznata maskirana osoba pucala na autobus koji je saobraćao na relaciji Đakovica-Dečani, kada su ubijeni vozač i dvoje srednjoškolaca, nema pomaka u istrazi.

Zbog toga je poslanica Demokratskog saveza tzv. Kosova Hikmete Bajrami poručila da kosovske bezbednosne strukture treba da se obrate međunarodnim prijateljima za pomoć u otkrivanju zločina u Glođanu pre svega američkim bezbednosnim institucijama.

Inače, kako su objavili prištinski mediji na albanskom jeziku, u posleratnom periodu je više od 400 nerasvetljenih ubistava na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo, u blizini sela Glođane kod Dečana u petak, 26. novembra, je iz kalašnjikova pucano na autobus, a vozač autobusa i dvoje učenika poginuli su u napadu. Jedan od njih je Ljedion Hamzaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike