Ćerki političara odloženo suđenje: Promenio se sudija, novom treba vremena da se upozna s predmetom!

19.11.2020

10:26 >> 11:23

0

Ćerka bivšeg funkcionera Srspke desnice” Saše Dujovića, nalazi se u pritvoru više od godinu dana zbog optužbi da je ubila staricu Majdu Garović u Zemun

Ćerki političara odloženo suđenje: Promenio se sudija, novom treba vremena da se upozna s predmetom!
Copyright Jelena Špagović Prinstscreen/Facebook/ Jelena Špagović/ Majda Garović

Početak suđenja Jeleni Špagović (26), ćerki bivšeg funkcionera “Srspke desnice” Saše Dujovića, koja se tereti za ubistvo penzionerke Majde Garović (80) iz Zemuna u junu prošle godine, iako je bilo zakazano za današnji dan u Višem sudu u Beogradu, odloženo je, saznaje 24sedam.rs

Kako se navodi, suđenje je odloženo za 25.decembar jer se promenio sudija, a novom je potrebno neko vreme da se upozna sa spisima u predmetu.

Pročitaje još:Pre tačno 20 godina poznatog glumca mučki su prebili: Ubice nikad nisu otkrivene!

Jelena Špagović se optužnicom koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, a prihvatilo na zastupanje beogradsko Više tužilaštvo, tereti za krivično delo teško ubistvo, saopšteno je ranije iz Višeg suda.Ona je u pritvoru od 6. jula 2019, a preti joj kazna od minimum 10 godina.

Podsetimo, stravičan prizor zatečen je 20. juna 2019 u kontejneru u vikend-naselju u Krčedinu, gde je pronađen ugljenisan trup devizne penzinorke. Starica je misteriozno nestala četiri dana ranije. Ubrzo je uhapšena Jelena Špagović koja je od nje pozajmila 2.500 evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike