Otac dečaka stradalog na Karaburmi potresen posle saslušanja: "Krv mu je šikljala iz usta i nosa"

22.11.2021

10:18

0

Izašao je iz suda zajedno sa bratom i još dvojicom prijatelja

Otac dečaka stradalog na Karaburmi potresen posle saslušanja: "Krv mu je šikljala iz usta i nosa"
stefan balic - Copyright Facebook

Mihailo B., otac koji je sa dvoje dece Lukom i Stefanom zadobio povrede u saobraćajki na Karaburmi, saslušan je jutros u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, kao svedok nemilog incidenta.

Izašao je iz suda zajedno sa bratom i još dvojicom prijatelja. On je objasnio šta se dogodilo kobnog dana.

- Na desetak metara dalje video sam nešto sklupčano i znao sam da je to moje dete. Bio je to Stefan. Ležao je, zenice su mu bile prošire, što je ukazivalo na povredu lobanje, a krv mu je šikljala iz usta i nosa. Svojim ustima izvlačio sam mu tu krv i činio sve da pomognem do dolaska Hitne pomoći - ispričao je nesrećni saslušanja.

Stigla su dva vozila saniteta, od kojih je jedno odvezlo Mihaila i Luku koji je zadobio prelom butne kosti u nadležnu ustanovu, dok je drugo povezlo teško povređenog Stefana. 

- Čuo sam da su ga reanimirali u vozilu, i da je Stefan bio klinički mrtav. Uspeli su da ga ožive, ali nažalost nekoliko dana kasnije, moj sin je preminuo - rekao je Mhailo Balić. 

Podsetimo, kobnog dana u julu mesecu je na Mihaila i njegova dva sina automobilom naleteo Lazar Galić, a tom prilikom su otac i mlađi sin povređeni, dok je Stefan, koji je u trenutku nesreće imao devet godina, tragično nastradao.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike