Autom punim droge krenuli na policajca: Muškarac uhapšen kad je pokušao da pobegne iz zemlje

20.11.2020

15:02

0

N. M. se sumnjiči da je naglo krenuo u rikverc kada im je policijska patrola dala znak da se zaustave, a potom udario u policijski automobil i nastavio da vozi

Autom punim droge krenuli na policajca: Muškarac uhapšen kad je pokušao da pobegne iz zemlje
Copyright Ilustracija/Profimedia

Pančevačka policija uhapsila je N. M. (27) iz okoline tog grada, zbog sumnje da je  ponedeljak vozeći auto u kom je bio i M. B. (30), a ispostaviće se i droga, naglo krenuo u rikverc kada im je policijska patrola dala znak da se zaustave, a potom udario u policijski automobil i nastavio da vozi ka jednom od policijskih službenika. M. B. je na licu mesta uhapšen.

Osumnjičeni N. M. je uhapšen noćas nakon što je na Graničnom prelazu Horgoš pokušao da pobegne iz zemlјe, saopšteno je iz PU Pančevo. Na teret mu se stavljaju krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

U u vozilu u kojem su njih dvojica tog dana bili policija je pronašla oko 2,4 kilograma marihuane, 720 grama amfetamina i 670 grama amfetaminskog ulјa.

Pročitajte još: Incident u Aleksandrovcu: Pijan napao policajca, pa uhapšen

Pročitajte još: Pijan tukao majku i brata, pa napao i policajca: Podignuta optužnica protiv Zrenjaninca (46)

Osumnjičenom N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike