Komšija ubijene Maje video otmicu: "Ulazi u kola, ubiću te!"

14.11.2021

10:18

0

"Letos ju je pretukao u Crnoj Gori"

Komšija ubijene Maje video otmicu: "Ulazi u kola, ubiću te!"
Maja Odalović Murat Repić - Copyright Foto: 192.rs / Facebook

Komšija Maje Odalović (35) iz sela Donja Vrba kod Kraljeva, čije je telo sa ranom od metka na slepoočnici u četvrtak nađeno u Ibru kod Tutina ispričao je da je video susret Maje i M.P.

- U sredu oko 18 sati bio sam u svom dvorištu kada je taj M. P. "golfom" došao do Majine kuće. Ona je došla do kola i jasno sam čuo kako on navaljuje da uđe u auto. Viknuo je: "Ulazi u kola, ubiću te!", i uhvatio je za ruku, uvukao u auto i otišli su. Od tog momenta njoj se izgubio svaki trag- rekao je komšija.

24sedam/Goran Sivački
 

Osumnjičeni za ubistvo je bio M. P. (55) iz Tutina, čije je telo u subotu pronađeno u selu Vrba.

Prema saznanjima iz istrage, sumnja se da je M. P. ubio Maju u svom "golfu 4" još u Kraljevu, a da je potom sa mrtvom ženom u kolima prešao više od 120 kilometara do Ribarića, gde je telo bacio u reku.

- "Golf 4" je pronađen u garaži kuće M. P. u Tutinu. U autu su nađeni tragovi krvi, kao i čaura, što ukazuje na to da je žena ubijena u kolima. Tragovi krvi nađeni na obali Ibra, ukazuju na to da je on nju tu izvukao iz auta, bacio u vodu, a da se potom odvezao kući, parkirao kola i pobegao - objašnjava izvor.

24sedam/Goran Sivački
 

Kako komšije pričaju, Maja je bila prijateljica sa M. P. do te mere da je, pošto se razišla sa suprugom, letos gostovala kod njega u Sutomoru. Kako kažu, da li su bili nešto više od prijatelja, ne mogu sa sigurnošću da tvrde.

- Bila je to neka prijateljska veza, ali je sve puko kada je M. P. postao nasilan. Letos ju je pretukao u Crnoj Gori, pa je Maja to prijavila tamošnjoj policiji, ali niko nije reagovao. Od tada je prekinula svaki kontakt s njim, ali je on ipak povremeno dolazio i navaljivao da se pomire - dodaje komšinica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike