Detalji tragedije u Leskovcu: Kamiondžija usmrtio devojku - zakačio bicikl, pa prešao preko nje

12.11.2021

14:41

0

Zadnjim desnim delom svog vozila zakačio njen bicikl i tako izazvao nesreću

Detalji tragedije u Leskovcu: Kamiondžija usmrtio devojku - zakačio bicikl, pa prešao preko nje
hitna pomoc - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pripadnici leskovačke policije uhapsili su S.J. (53) iz ovog grada, vozača kamiona koji je u četvrtak popodne udario biciklistu. Ona je od zadobijenih povreda preminula na putu do bolnice.

Do nesreće je došlo na raskrsnici Svetolijske i Ulice Miloša Obilića, nešto posle 17 časova, kada je, kako se sumnja, uhapšeni upravljajući kamionom došao u kontakt sa biciklistom.

Policija je saopštila da se radi o dvadesetjednogodišnjoj devojci. Ona je tom prilikom zadobila povrede usled kojih je preminula, u vozilu Hitne pomoći, na putu do Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice.

Uhapšeni se tereti zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna devojka je stradala prilikom skretanja iz Svetoilijske u Ulicu Miloša Obilića što je činio i vozač kamiona. On je navodno, zadnjim desnim delom svog vozila, zakačio njen bicikl i tako izazvao nesreću.

Raskrnica na kojoj je došlo do ove tragedije regulisana je semaforima ali je, bez obzira na to, mesto gde često dolazi do sudara. Ovaj je, nažalost, za epilog imao smrtni ishod.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike