Muškarcu iz Negotina u čijoj kući je pronađena mrtva devojka određen pritvor: Negirao zločin, pripadao kriminalnoj grupi!

09.11.2021

17:15

0

U kući su pronađeni špric, razne psihoaktivne tablete kao i prazne bočice metadona

Muškarcu iz Negotina u čijoj kući je pronađena mrtva devojka određen pritvor: Negirao zločin, pripadao kriminalnoj grupi!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

D. Ž. (35) iz Negotina određen je pritvor u trajanju do 30 dana, zbog sumnje da je svojoj devojci M. M. (29) omogućio korišćenje opojnih droga u svojoj kući u okolini Negotina, koja je od posledice korišćenja istih preminula.

- Osumnjičeni je saslušan i on je negirao izvršenje krivičnog dela - kaže izvor iz istrage.

Navodno su i momak i devojka bili zavisnici od psihoaktivnih supstanci. On je trenutno na odvikavanju i koristio je lek "metadon". Nezvanično, navodno je i devojka koja je preminula, imala terapiju, ali nije bila na metadonskoj terapiji.

U kući su pronađeni špric, razne psihoaktivne tablete kao i prazne bočice metadona.

- Da li je uzela metadon ili ne, budući da su pronađene prazne bočice tog leka, ne možemo znati bez obdukcionog nalaza i naloženo je da se uradi i toksikološka analiza. Obdukcioni nalaz pokazaće nedvosmisleno od čega je devojka preminula – dodaje izvor.

Da podsetimo, policiju je pozvala majka osumnjičenog, koja je sina uspela da probudi ali ne i devojku.

Kako što je "Blic" već pisao, uhapšeni muškarac je i ranije dovođen u vezu sa narkoticima. Svojevremeno mu je suđeno kao članu kriminalne grupe Agima Isljamija za neovlašćenu prodaju narkotika, ali ga je sud 2010. godine oslobodio optužbi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike