Carinici sa Kelebije ga izuli iz cipela: U obuči nosio paketić droge

09.11.2021

15:18

0

Sredovečni muškarac, albanski državljanin, pokušao peške da pređe granicu, a u cipelama krio lažnu ličnu kartu i paketić marihuane

Carinici sa Kelebije ga izuli iz cipela: U obuči nosio paketić droge
kesica marihuane sakrivena ispod uloska u cipeli Kelebija - Copyright Foto: Uprava carina

Carinici su juče na prelazu Kelebija, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan prekršaj. Oni su sprečili sredovečnog muškarca da peške pređe granicu u cipelama u kojima je skrivao falsifikovanu ličnu kartu i paketić marihuane.

Kako saopštava Uprava carina, nesvakidašnji slučaj otkriven je juče oko podne,. Na izlazu iz zemlje, radi kontrole, zaustavljen je albanski državljanin 50-godišnji muškarac koji je imao nameru da izađe iz Srbije.

Na pitanje da li ima nešto da prijavi carinskoj kontroli, putnik je odgovorio da nema i da je krenuo u Budimpeštu kod zubara.

Foto: Uprava carina
 

Ipak je usledio lični pretres, a kada su carinici zavirili ispod uložaka njegovih prilično pohabanih cipela, najpre su u jednoj od njih pronašli italijansku ličnu kartu, za koju se proverom ispostavilo da je falsifikovana.

U nastavku kontrole, ispod uložka u drugoj cipeli pronađena je kesica marihuane.

Foto: Uprava carina
 

To nije bilo sve, jer se ispostavilo da se među novcem koji je putnik imao kod sebe nalazi i jedna falsifikovana novčanica od 50 evra. Putnika je zajedno sa svim otkrivenim stvarima preuzela u dalju nadležnost policija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Uprava carina

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike