Porodica Srpkinje koju je usmrtio NFL igrač u Las Vegasu očajna: Preživeli smo rat i bombardovanje, a Tina je poginula maltene ispred kuće

05.11.2021

15:09

0

"Porodica je uništena, nismo mislili da ćemo ikada osetiti ovoliku tugu "

Porodica Srpkinje koju je usmrtio NFL igrač u Las Vegasu očajna: Preživeli smo rat i bombardovanje, a Tina je poginula maltene ispred kuće
profimedia-0641200114 (2) - Copyright Facebook/Tina Tintor/Profimedia

Đorđe Tintor (25), brat Tine (23), koja je nastradala 2. novembra u stravičnoj saobraćajnoj u Las Vegasu, kada je na njen automobil naleteo Henri Rags III, NFL igrač koji je u trenutku nesreće bio u alkoholisanom stanju.

Od siline udarca, automobil se zapalio, a nesrećna devojka živa je izgorela zajedno sa svojim psom Maksijem. Alkotestiranjem je utvrđeno da je Rags bio pijan, a on je iz pritvora prebačen u kućni pritvor, nakon što mu je plaćena kaucija od 150.000 dolara.

 

 

Brat i ujak Tine Tintor za američke medije pričali o teškom životu koji je devojka imala.

- Bežali smo ceo rat i bombardovanje, sve smo preživeli, došli smo ovde i Tina je poginula maltene ispred kuće- rekli su.

- Tina i njena drugarica su išle u park da šetaju pse. Inače, njena prijateljica živi preko puta bake i one su se tu šetale po kraju do oko 12 sati. Ostavila je drugaricu i krenula ka kući - kaže Tinin brat za Dejli Mejl.

Brat Đorđe i ujak Predrag Komazec (37) ispričali su da su tokom bdenja koje je održano za Tinu na mestu nesreće videli mnogo nesavesnih vozača.

Foto: Facebook
 

- Samo dok smo mi bili tamo, dvoje je prošlo kroz crveno. Ne razmišljaju šta se može dogoditi - ispričali su oni.

Kako je Predrag istakao, ova tragedija je dodatno potresla porodicu, koja je poreklom iz Hrvatske iz gradića u blizini Zagreba, a u Las Vegas se doselila nasumično.

- Moje sestra Biljana, a Tinina majka došla je ovde nakon svih ratova koji su se vodili u bivšoj Jugoslaviji, 2000. godine. Pobegli su u Srbiju kada je Hrvatska postala previše opasna, a onda je i tamo počeo rat - rekao je ujak.

 

 

Posle ove izjave porodica se oglasila preko advokata i saopštila da su skrhani bolom.

- Tina je bila svetlo života za svoje roditelje. Porodica je uništena, nismo mislili da ćemo ikada osetiti ovoliku tugu - izjavili su.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike