Otkriven uzrok smrti muškarca sa Ušća (FOTO/VIDEO)

05.11.2021

13:01

0

Vozač crvenog "mercedesa" preminuo je prirodnom smrću za volanom

Otkriven uzrok smrti muškarca sa Ušća  (FOTO/VIDEO)
usce hronika leš auto 0511 2021 foto sivacki (3) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Uzrok smrti muškarca čije je beživotno telo danas nađeno u automobilu marke "mercedes" na beogradskom Ušću, kako smo nezvanično saznali, jeste srce. Čovek koji je bio na mestu vozača umro je prirodnom smrću.

U momentu kad je stigla Hitna pomoć, nisu mogli da dopru do muškarca koji je sedeo u upaljenom, ali zaključanom vozilu. Pozvani su potom policija, kao i vatrogasci. Kako prišli čoveku, morali su da razbiju staklo automobila ne bi li konstatovali smrt.

24sedam/Goran Sivački
 

Sedište je, potom spušteno i telo postavljeno u ležeći položaj, a policija ga je prekrila plastičnom kesom.

Sa policajcima je sve vreme tokom uviđaja bio i mlađi čovek koji je slučajno naišao i primetio čoveka koji sedi nepomično za volanom, pa je pozvao hitne službe.

Kako smo mogli čuti na mestu nemilog događaja, čoveku je pozlilo dok je bio za volanom svog "mercedesa". Zaustavio je vozilo, ali mu je srce otkazalo i preminuo je u automobilu.

- Svakodnevno trčim na Ušću. Video sam crveni "mercedes" i policiiju i Hitnu pomoć i vatrogasce. Pitao sam šta se desilo i rekli su mi da ništa ne znaju. Posle sam čuo da je čovek umro u autu. Strašno je to - priča jedan od očevidaca.

24sedam/Goran Sivački
 

Uviđaj je završen, a beživotno telo vozača prevezeno je u Institut za sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija, koja će pokazati da li je srce uzrok smrti čoveka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike