Advokat traži ukidanje pritvora za Milana Džonića: Istakao jednu stvar koja je ključna!

04.11.2021

18:34

0

Dodao je da očekuje da će u daljem toku postupka biti saslušavani novi svedoci

Advokat traži ukidanje pritvora za Milana Džonića: Istakao jednu stvar koja je ključna!
12729082_10206291063377599_4733201766492249163_n (1) - Copyright Facebook/Milan Džonić

Branilac sinova Gorana Džonića advokat Filip Domazet najavio je da će sutra predložiti ukidanje pritvora za Milana mada je ubeđen i u Stefanovu nevinost.

-Od Milana nisu oduzeti nikakvi predmeti čije je veštačenje potrebno pa ne postoji razlog da on bude nadalje u pritvoru. Od Stefana su oduzete neke stvari, ali smatram da do sada izvedeni dokazi ukazuju da nije odgovoran za delo za koje se sumnjiči. Izvršio sam uvid u predmet, ništa od onog što je tamo navedeno ne dovodi u vezu moje branjenika sa ubistvom - rekao je Domazet.

Dodao je da očekuje da će u daljem toku postupka biti saslušavani novi svedoci.

Džonić je na jučerašnjem prepoznavanju K. M. i K. M., braće koju je označio kao saučesnike u ubistvu porodice Đokić, napravio previd koji ga dodatno tereti za zločin. On je tvrdio da je izvršilac ubistva jedan od braće Jojke, ali je na prepoznavanju pokazao pogrešnog čoveka.

Podsećanja radi, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Pretpostavlja se da je motiv ubistva koristoljublje jer je Goran Džonić dugovao velike sume novca između ostalog i svome bratu od tetke Goranu Đokiću.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike