"Bilo je zastrašujuće, automobil smrskan..." Nesreća kod Čačka, jedno lice teško povređeno (VIDEO)

02.11.2021

09:48

0

Do udesa je došlo kada je vozač putničkog automobila iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa teretnim vozilom koje mu je dolazilo u susret

"Bilo je zastrašujuće, automobil smrskan..." Nesreća kod Čačka, jedno lice teško povređeno (VIDEO)
16358431681170298439608dbd28834c4114705948_v4_big - Copyright RINA

Na Ibarskoj magistrali na deonici puta od Čačka ka Kraljevu u blizini sela Donja Gorevnica došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je putnički automobil "audi a4" podleteo pod šleper. 

Tom prilikom teške telesne povrede zadobio je mladić iz Čačka, koji je hospitalizovan u Opštoj bolnici. 

- Pacijent je trenutno stabilnog stanja, sa višestrukim povredama smešten na odeljenju intenzivne nege - izjavila je za RINU dr Biljana Kočović iz čačanske bolnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Do udesa je došlo kada je vozač putničkog automobila iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa teretnim vozilom koje mu je dolazilo u susret. 

- Scena je bila zastrašujuća, automobil je bio potpuno smrskan, zakucan u kamion. Čekali smo pola sata kako bi nastavili put - rekao je jedan od očevidaca.

Nakon izvršenog uviđaja saobraćaj je normalizovan. Inače, ova deonica poznata je i kao magistrala smrti jer se vrlo često dešavaju saobraćajne nezgode, neretko i sa smrtnim ishodom. Najčešći uzroci incidenata na putu jeste neprilagođena brzina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike