Izrešetan u garaži u Belvilu: Ubica se krio u okolini Surčina, kamere pratile njegovo kretanje!

22.11.2020

09:11 >> 09:58

0

Dvoje osumnjičenih za ubistvo Bojana Mirkovića biće saslušani danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Izrešetan u garaži u Belvilu: Ubica se krio u okolini Surčina, kamere pratile njegovo kretanje!
Copyright TANJUG/ FOTO PRIVATNA ARHIVA/

Ubica Bojana Mirkovića (34), navodno bliskom „škaljarskom“klanu i nedavno ubijenom „Pink panteru“ Aleksandru Šarcu, koji je likvidiran u Belvilu, posle ubistva je električnim biciklom pobegao je u pravcu Surčina! Kamere su zabeležile njegovo kretanje, saznaje 24sedam.rs

Više osoba uhapšeno je zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu, a dvoje bi trebalo danas da bude saslušano u Višem javnom tužilažtvu. Snimci sa kamere bili su presudni za hapšenje osumnjičenih.

– Likvidator je u Belvil došao električnim biciklom, a zatim je u garaži izrešetao Bojana Mirkovića. Posle izvršenog zločina nastavio je biciklom ka Surčinu preko savskog bedema na Novom Beogradu. Nadzorne kamere su zabeležile njegovo kretanje, a potom je nestao kod naselja Jakovo. Sumnja se da se krio kod nekoga – navodi izvor i dodaje da je više od jedne osobe uhapšeno i utvrđuje se koja je njihova uloga bila u ubistvu.

Pročitajte još:Sutra nastavak suđenja transvestitu Goranu Abdulovu: Veštačenje poruka poslate žrtvi neposredno pred ubistvo!

Podsetimo, Bojan Mirković (34) ubijen je 12.novembra, oko 15.25 sati u garaži zgrade u Ulici Đorđa Stanojevića na Novom Beogradu. Maskirani napadač napravio mu je sačekušu ispred lifta u garaži i u njega sasuo šest metaka iz pištolja. Mirkovićevo telo je pronašao slučajno čovek koji se dovezao kolima i parkirao se u blizini. Ubijeni Mirković je od ranije poznat policiji, a o njemu se navodi da je bio prijatelj ubijenog “Pink pantera” Aleksandra Šarca i član kriminalne grupe bliske “škaljarskom klanu”. Navodno su njih dvojica bili zaduženi za logistiku i nabavku vozila koje je „škaljarski“ klan koristio za likvidacije, ali i za ubacivanje prljavog novca u legalne tokove.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da država zna ko je izvršio jučerašnje ubistvo i da se za njim traga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike