"Svu krivicu bi da svale na mene": Budo Banana poslao pismo iz zatvora!

29.10.2021

12:58

0

Krstović je pisao između ostalog i predsedniku skupštinskog Odbora za bezbednost Milanu Kneževiću, koji je za RTCG potvrdio da je dobio pismo, ali nije želeo da ga komentariše

"Svu krivicu bi da svale na mene": Budo Banana poslao pismo iz zatvora!
kokain-u-bananama - Copyright Foto: Uprava policije Crne Gore

Krstović navodi da niko iz Luke Bar, Uprave carina i zaposlenih na brodu koji je prevozio tovar sa kokainom nije ispitan u ovom procesu

Budimir Krstović, inače poznati kao Buda Banana, kome je crnogorska policija u avgustu u magacinu kod Podgorice zaplenila tonu i 400 kokaina skrivenog u tovaru banana, poslao je pismo svim istaknutim državnicima Crne Gore, prenosi Pobjeda.

Krstović je pisao između ostalog i predsedniku skupštinskog Odbora za bezbednost Milanu Kneževiću, koji je za RTCG potvrdio da je dobio pismo, ali nije želeo da ga komentariše.

- Budo Banana naveo je u pismu da niko iz Luke Bar, Uprave carina i zaposlenih na brodu koji je prevozio tovar sa kokainom nije ispitan u ovom procesu. Rekao je da se sva krivica želi prepisati isključivo njemu i njegovoj ćerci - piše Pobjeda:

- Krstović tvrdi da su određene strukture iz crnogorske policije imale informaciju da se u njegovom kontejneru sa bananama nalazi kokain. Pritom, kako je naveo, informacija o drogi u kontejneru je došla do lica za koja je bio i namenjen tovar, a ona su nakon što su dobila tu informaciju od svega odustali. Odlukom Višeg suda u Podgorici Krstovićima je pritvor produžen do kraja novembra.

Da podsetimo, rekordna zaplena 1.400 kilograma kokaina, skrivenog u bananama, zaplenjena je krajem avgusta u selu Mojanovići nadomak Podgorice, a dan kasnije uhapšeni su Budimir Krstović, poznatiji kao Budo Banana, i njegova ćerka Marina.

- Kokain je u Crnu Goru stigao iz Ekvadora, a bio je skriven u kutijama banana. Na paketima droge bila je oznaka "Kovid" - podseća sagovornik.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pobjeda

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike