Na Kosovu zaplenjeno više od 10 kg marihuane: Osumnjičeni u bekstvu

24.10.2021

13:44

0

Autor: 24sedam

Tokom pretresa nađene su i oduzete dve crne najlonske kese sa po 5 kg marihuane i još jedna sa dodatnih 400 grama

Na Kosovu zaplenjeno više od 10 kg marihuane: Osumnjičeni u bekstvu
Copyright

Više od 10 kilograma marihuane zaplenila je kosovska policija u jučerašnjoj akciji u selu Seloražde u opštini Suva Reka. Za osumnjičenim se traga, saopštila je danas KP.

Kosovska policija odnosno Uprava za istrage i borbu protiv narkotika u Prizrenu i Uroševcu, tokom operativnog rada i po nalogu sudije izvela je juče pretres kuće i pratećih objekata osumnjičenog K. B, zbog sumnje da se u njegovoj kući nalazi opojna supstanca.

Tokom pretresa nađene su i oduzete dve crne najlonske kese sa po 5 kg marihuane i još jedna sa dodatnih 400 grama. Policija je u kući našla i električnu vagu, tri plastične posude koje, kako se navodi u KP, služe za pakovanje marihuane, kao i aparat za vakumsko zatvaranje plastičnih kesa, javlja Kossev.

Nadležne policijske jedinice sprovode istragu o ovom slučaju i sa velikim intenzitetom rade na hapšenju osumnjičenog K .B. koji je trenutno u bekstvu - precizira policija.

Dodaje se da su pomoć u ovoj operaciji pružile i Jedinice za brzo reagovanje policijskih patrola stanice u Suvoj Reci, kao i regionalni forenzičari.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike