Vulin o hapšenju osumnjičenih za ubistvo Đokića: "Nijedno ubistvo ne može da ostane nerešeno"

22.10.2021

19:45

1

Autor: D.A.

"Čestitam svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova"

Vulin o hapšenju osumnjičenih za ubistvo Đokića: "Nijedno ubistvo ne može da ostane nerešeno"
Copyright Aleksandar Vulin, TV printscreen

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin oglasio se povodom hapšenja osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su uhapsili K. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić, ali i priveli još dve osobe, kao i sina Gorana Džonića.

- Zahvaljujući upornom, posvećenom i marljivom radu pripadnika policije, uhapšeno je troje osumnjičenih koji se dovode u vezu sa ubistvom tročlane porodice iz Aleksinca. Čestitam svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnicima Uprave kriminalističke policije, pripadnicima Policijske Uprave za grad Niš, pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd, koji su učestvovali u rasvetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić.

- Nažalost, ubistva se događaju, ali nijedno ubistvo ne može da ostane nerešeno i nerasvetljeno. Svako ubistvo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će razrešiti, a ubice privesti pravdi - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike