Fotografija otkriva koliko su bili bliski: Đokići na proslavi rođendana unuke osumnjičenog (FOTO)

22.10.2021

08:42

0

Osumnjičeni Džonić. se, kako prenose mediji, čudno ponašao na sahrani svojih rođaka.

Fotografija otkriva koliko su bili bliski: Đokići na proslavi rođendana unuke osumnjičenog (FOTO)
488810_goran-dzonic-porodica-djokic-full-blur-2-830x0_f - Copyright Printscreen/Facebook/

Osumnjičeni za ubistvo tporodice Đokić na  fotografiji je zajedno sa svojim kasnijim žrtvams. na kom se nalazi na fotografiji sa porodicom Đokić. Reč je o proslavi rođendana unuke Gorana Džonića, na kojoj su bili Goran i Gordana Đokić.

Na fotografiji Džonić i njegova supruga i mala unuka zajedno sa Đokićima izgledaju kao da su im porodični odnosi bili skladni. Niko nije mogao da očekuje da će Goran da naudi ne samo bratu, već i njegovoj supruzi i ćerki i to na tako monstruozan način.

Osumnjičeni Džonić. se, kako prenose mediji, čudno ponašao na sahrani svojih rođaka.

Očevici navode da se, umesto da izjavljuje saučešće, pozdravljao sa prisutnima. Sin mu je navodno sugerisao da se čudno ponaša, na šta je on odvratio da ne zna šta mu je.

Privatna arhiva
 

 

Porodica Đokić je, da podsetimo, poslednji put viđena u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov "folksvagen pasat" crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka i vozilo i tročlana porodica kao da su u zemlju propali.

Printscreen/Facebook/
 

Džonić je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra presreo rođake prilikom povratka iz sela Moravac kući u Aleksinac i na još neutvrđen način naveo ih da odu do zabačenog područja zvanog "Dudine Bare". Tamo je ubio sve troje, tela zapalio, a zatim ih bacio u jamu. Njihovo vozilo odvezao je 12 kilometara dalje u priobalje Južne Morave na području Tešice i zapalio ga. Navodno je osumnjičen jer je na imanju jednog od sinova nađen ukradeni novac i neki predmeti koji ga povezuju sa zločinom.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M.S.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike