Stravična tragedija kod Kosjerića: Upaljačem zapalila krevet u kom je ležala

23.11.2020

11:27 >> 18:05

0

Autor: E. H.

Brat na rukama izneo V. M. (71) iz sobe koja je gorela, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa. Sinoć je podlegla povredama u bolnici u Beogradu

Stravična tragedija kod Kosjerića: Upaljačem zapalila krevet u kom je ležala
Copyright Pixabay

V. M. (71) iz Seče reke kod Kosjerića podlegla je povredama koje je zadobila u požaru koji je izbio u njenoj kući. Nesrećna žena je bila teško pokretna, a sumnja se da je slučajno zapalila krevet u kojem je ležala!

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Požegi kažu da uzrok požara još nije utvrđen i da je istraga u toku. U Sečoj Reci, pozivajući se na informacije od srodnika nesrećne žene, kažu da je vatra najverovatnije izbila kada je V. M. pokušala upaljačem da upali cigaretu, prenosi Blic.

Pročitajte još:Plamen u domovima najčešće izbije zbog ljudi: Od početka godine više od 3.000 požara

Pročitajte još: Tuga do neba: Četvoro dece izgorelo u požaru, istraga pokazala da su roditelji zaspali pušeći

Tragedija se dogodila u subotu popodne kada je V. M., koja je bila slabo pokretna i lošeg psihičkog zdravlja, ostala sama u kući. Kada je primetio da iz kuće kulja dim, brat V. M. je uleteo u objekat i na rukama je izneo napolje.

Zbog teških opekotina starica je najpre prebačena u bolnicu u Užicu, a potom je transportovana za Beograd. Uprkos naporima lekara ona je podlegla povredama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike