Ubio se u policijskoj stanici: Sahranjen policajac (51) iz Kačareva

23.11.2020

16:36 >> 19:18

0

Dragan Savić iz okoline Pančeva izvršio je samoubistvo u subotu službenim pištoljem, dok je bio van dužnosti

Ubio se u policijskoj stanici: Sahranjen policajac (51) iz Kačareva
Copyright Foto: Printscreen

Policajac Dragan Savić (51) iz Kačareva kod Pančeva, koji je u subotu izvršio samoubistvo u prostorijama Policijske ispostave Pančevo, sahranjen je na lokalnom groblju u Kačarevu, saznaje 24sedam.rs

Dragan Savić je sahranjen danas, oko 14 sati. Najpre su se porodica, rodbina i prijatelji okupili u kapeli na groblju u Kačarevu, a zatim je policajac ispraćen do njegove večne kuće. Poslednji put od njega oprostili su se supruga Danijela, ćerke Marija i Maja i sin Miloš.

Pročitajte još:Ubistvo ispred kluba “Tilt”: Veštaci odugovlače suđenje, ni posle pet godina ne nazire se kraj

Tragedija se dogodila u subotu 21. novembra u ulici Jove Maksina, gde je pronađeno Draganovo telo sa prostrelnom ranom na glavi.

– Pored tela, pronađen je službeni pištolj iz kojeg je pucao u sebe, ali i oproštajno pismo. On je iz Kačareva, gde je živeo sa porodicom, a poreklom je sa Kosova i Metohije. Iza sebe je ostavio suprugu i troje dece dece. Bio je predivan čovek, posvećen poslu, i nikome nije jasno zašto je to uradio. Pretpostavljam da je razlog stres zbog posla, jer o policajcima i njihovom psihičkom stanju niko ne brine – rekao je ranije za 24sedam.rs jedan od poznanika policajca Dragana S., dodavši da je u trenutku samoubistva bio van dužnosti.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike