Poznato kako je ubijena porodica Đokić! Završena obdukcija

04.10.2021

12:18

0

Autor: J. S. J.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su Đokići ubijeni u automobilu

Poznato kako je ubijena porodica Đokić! Završena obdukcija
Copyright Printscreen/Facebook

Obdukcija tela porodice Đokić iz Aleksinca je završena i rezultati pokazuju da su ubijeni iz vatrenog oružja.

Nešto ranije pronađena je jedna čaura kod auta.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su Đokići ubijeni u automobilu, a ne isključuje se mogućnost da je oružje imalo prigušivač, jer nema svedočenja da su se čuli pucnjevi.

Mediji su preneli da je na 20 metara od jame, duboke četiri metra, u kojoj su nađena ugljenisana tela vlasnika menjačnice Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), pronađena garež.

- Policija je trakom ogradila čitavo to područje. Ono što je očigledno jeste to da tragovi spaljivanja nisu nađeni samo u jami, već i na ravnom delu, nedaleko od jame. To može da ukaže na to da je ubica, koji je najverovatnije imao i pomagače, Đokiće ubio pa spalio na tom ravnom delu, a da su tela potom bačena u jamu, gde su prekrivena lišćem, granjem, daskama i smećem, kako bi se sakrila - objašnjava izvor "Kurira", i dodaje da na ograđenom području ima najmanje 10 mesta na kojima se vidi garež.

Podsetimo, tročlanoj porodici svaki trag izgubio se u noći između nedelje i ponedeljka kada su iz Moravca, gde su proveli dan s Goranovom majkom, oko ponoći krenuli ka svom stanu u Aleksincu.

Tročlana porodica Ðokić pronađena je mrtva na nepristupačnom terenu u ataru sela Moravac, na oko 12 kilometara od mesta gde je pronađen njihov zapaljeni automobil.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike