Sumnja se da je Snježana Zoranović ušla u voz u Čačku: Nestaloj ženi nema ni traga ni glasa čitavih 17 dana

25.11.2020

18:35 >> 09:21

0

Nakon punih 17 dana potrage, o Snježani Zoranović, koja je nestala u blizini Autobuske stanice u Čačku, i dalje nema ni traga ni glasa

Sumnja se da je Snježana Zoranović ušla u voz u Čačku: Nestaloj ženi nema ni traga ni glasa čitavih 17 dana
Copyright Foto: RINA

Nakon punih 17 dana potrage, o Snježani Zoranović, koja je nestala u blizini Autobuske stanice u Čačku, i dalje nema ni traga ni glasa, potvrdio je za agenciju RINA njen suprug Marko i apelovao na sve ljude da ukoliko je vide, odmah jave policiji.

Policijske uprave grada Čačaka i Komunalne milicije, s rodbinom i građanima koji su se dobrovoljno javili da učestvuju u potrazi, obišli su celokupan teren kuda je Snježana imala običaj da šeta, ali zasada nema rezultata.

Načelnik štaba za vanredne situacije grada Čačka Bratislav Zečević istakao da je Grad Čačak predao policiji sve video-zapise sa SOS kamera koje su postavljene na više lokacija.

Nestala Snježana Zoranović: Od subote joj se gubi svaki trag, telefon ugašen već četvrti dan

– Reč je o obimnom materijalu i mi i dalje gajimo nadu da ćemo je pronaći živu. O eventualnom prelasku u Bosnu i Hercegovinu zasada nema potvrde, ali se sumnja da postoji mogućnost da je Snježana iz nekog razloga ušla u voz, jer su u trenutku njenog nestanka na železničkoj stanici bila dva voza, jedan koji se kretao u pravcu Kraljeva, a drugi u pravcu Požege. I za tu mogućnost pregledaju se snimci video-nadzora železnice – kazao je Zečević.

Prema njegovim rečima, vrše se pretrage seoskog područja, kao i pretrage sa dronovima, ali zasada nema nikakvih tragova.

Velika potraga za Snježanom Zoranović (40): Dojava koju su primili danas, bila je pogrešna

Zečević je apelovao na sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju ili sumnju da su videli Snježanu da odmah prijave lokaciju, tako što će pozvati Situacioni centar na broj telefona 0800 112 032 ili Policijsku upravu na broj 192.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike