Tuča migranata u Prihvatnom centru kod Kikinde: Šestoro povređenih, jednom proboden stomak

04.10.2021

16:12 >> 09:09

0

Autor: Mi. S.

Svi povređeni su, kako nezvanično saznajemo, iz Pakistana i svi su prevezeni u Opštu bolnicu u Kikindi gde im je ukazana lekarska pomoć.

Tuča migranata u Prihvatnom centru kod Kikinde: Šestoro povređenih, jednom proboden stomak
ilustracija - Copyright Foto:MUP

Šestorica migranata povređena su u međusobnoj tuči koja se danas pre podne dogodila u Tranzitnom prihvatnom centru kod Kikinde. Svi povređeni su, kako nezvanično saznajemo, iz Pakistana i svi su prevezeni u Opštu bolnicu u Kikindi gde im je ukazana lekarska pomoć.

Četvorica muškaraca, tom prilikom, teško su povređena. Jedan od njih, koji ima 22 godine, proboden je u stomak metalnim predmetom, a trojica imaju povrede grudnog koša. Dvojica muškaraca su lakše povređena.

Prema rečima dežurnih lekara u Opštoj bolnici u Kikindi, najteže povređeni mladić hitno je operisan i njegov život je i dalje ugrožen. On je zadobio povrede trbušne duplje, jer je nožem ili nečim sličnim proboden u stomak.

Ovo je druga tuča migranata u Prihvatnom centru kod Kikinde. Prva sedogodila u februaru. Tada se potuklo desetak osoba, a dvojica muškaraca su teže povređena. Jedan je takođe primljen sa raskotinama stomaka i hitno je operisan i izlečen. Zbog te tuče bio je uhapšen A. B. Z. (21) iz Avganistana i protiv njega je podneta krivična prijava za nanošenje telesnih povreda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike