24sedam saznaje: Porodica Đokić ubijena, pa spaljena!

02.10.2021

14:18

0

Autor: J.J.

Poslednji put ih je kamera uočila u selu Tešica, koje je na nekih osam kilometara od Moravca

24sedam saznaje: Porodica Đokić ubijena, pa spaljena!
Copyright Printscreen/Facebook

Tela tročlane porodice Đokić pronađena su danas u ataru sela Moravac, utvrđeno je da su ubijeni, a da su njihova tela nakon zločina spaljena, saznaje 24sedam!

Naime, sva tri tela su bila na jednom mestu. Dva zajedno a jedno malo dalje ali na istoj parceli. Tela su pronađena u rupi, prekrivena smećem i zapaljena.

Na koji način su Đokići ubijeni utvrdiće obdukcija. Kako saznajemo, ministar policije Aleksandar Vulin stigao je na mesto stravičnog zločina.

Podsetimo, policija je rano jutros pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo već punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tela.

24sedam/M.K.
 

Kako pišu mediji, jasno su se videla dva tela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće telo.

Inače, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25) Đokić poslednji put su viđeni 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim "folksvagenom pasat" crne boje uputili ka Aleksincu i od tada im se izgubio svaki trag.

U potragu za Đokićima bila je uključena i helikopterska jedinica MUP - a Srbije.

Goran Đokić se u nedelju sa suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom vraćao iz sela Moravac, gde je bio u kući svoje majke.

24sedam/M.K.
 

Oni se te noći nisu ka Aleksincu kretali uobičajenim putem, odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je kamera uočila baš u selu Tešica, koje je na nekih osam kilometara od Moravca, i to dva sata kasnije.

U tih 120 minuta se dogodila misterija.

Prvo su išli asfaltnim putem, prešli su na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva, ili je vozilo stajalo. Kamere nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike