Besneo na Besnoj kobili: Dvadesetogodišnjak demolirao planinarski dom

29.09.2021

07:33

0

Autor: I. P.

Uzete su izjave očevidaca i oštećenih, naloženo je izuzimanje video-snimaka sigurnosnih kamera, ali i da se lice alkotestira

Besneo na Besnoj kobili: Dvadesetogodišnjak demolirao planinarski dom
Copyright RINA

A. F. (22) iz Gnjilana napravio je haos na Besnoj kobili u mestu Kriva Feja, u utorak u popodnevnim satima, kada je polomio više stakala na prozorima sa zadnje strane planinarskog doma Javne ustanove „Turistička organizacija grada Vranja“ i stakla na službenom vozilu planinarskog doma. Potom je došao do kuće u kojoj je, sa još osmoricom radnika na repetitoru, privremeno stanovao i tu polomio sva stakla na prozorima i vratima, te demolirao unutrašnjost objekta lomljenjem i prevrtanjem većeg dela pokućstva.

Prema informacijama iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju koje radi na predmetu, na slučaju se radi, uzete su izjave očevidaca i oštećenih, naloženo je izuzimanje video-snimaka sigurnosnih kamera, ali i da se lice alkotestira, prenose "Novosti".

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i on će biti priveden tužiocu radi saslušanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike