Inspektor Stolić se pomolio Bogu u manastiru Tumane, pa uhapšen sa "zemuncem"

28.09.2021

09:14 >> 09:49

0

Autor: Mi. S.

Slađan Konstantinović na saslušanju rekao da je tvrdio da lokal vredi od 300.000 do 500.000 evra, dok je gazda govorio da je vrednost ugostiteljskog objekta veća od milion evra

Inspektor Stolić se pomolio Bogu u manastiru Tumane, pa uhapšen sa "zemuncem"
Copyright Foto: Promo/MUP

Inspektor za krvne i seksualne delikte SBPOK Božidar Stolić (35) i suspendovani pripadnik BIA M. K. (50), kako je na saslušanju pred višim tužiocem u Požarevcu izjavio Slađan Konstantinović (46), kao vernici išli su u manastir Tumane, a potom se zajedno sa njim našli na ručku u lokalu u Požarevcu i dodao da oni nemaju nikakve veze sa ovim slučajem.

Slađan, inače stariji brat odbeglog pripadnika "zemunskog klana" Ninoslava Konstantinovića, rekao je i da nad vlasnikom ugostiteljskog objekta nije sprovodio prinudu nego da su samo razgovarali o ceni njegovog lokala. Konstantinović je, kako je objasnio, tvrdio da lokal vredi od 300.000 do 500.000 evra, dok je gazda govorio da je vrednost objekta veća od milion evra.

Stolić i M.K, koji su takođe saslušani, potvrdili su njegove navode i negirali krivicu. I jedan i drugi tvrdili su da su se slučajno našli u pomenutom lokalu i u društvu vlasnika.

Svoj trojici, da podsetimo, određen je pritvor kako ne bi uticali na svedoke ili ponovili krivično delo pokušaja prinude za koje su osumnjičeni. Oni su osumnjičeni da su od 17. do 22. septembra nekoliko puta boravili u lokalu oštećenog i pokušavali da ga prinude da im proda lokal za mnogo nižu vrednost od stvarne. Kad je on to odbio, rekli su mu da lokal više nije njegov već njihov.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike