Saslušan vozač koji je izazvao udes u Zemunu: Evo kako se branio pred sudom (FOTO)

26.09.2021

12:23

0

Autor: I. P.

Trenutno se čeka odluka suda o predlogu Tužilaštva o određivanju pritvora

Saslušan vozač koji je izazvao udes u Zemunu: Evo kako se branio pred sudom (FOTO)
udes zemun gsp autobus - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U Trećem osnovnom tužilaštvu saslušan je vozač D.H. koji je u Zemunu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređeno više osoba među kojima i četvoro dece.

On je kako nezvanično prenose Novosti u svojoj odbrani izjavio da samo što je seo za volan i prešao 100-150 metara iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je došlo do saobraćajne nezgode.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

 

Trenutno se čeka odluka suda o predlogu Tužilaštva o određivanju pritvora.

Podsećamo, u udesu najteže povrede zadobila je dvogodišnja devojčica T. T. koja smeštena na intenzivnu negu dečije klinike "Tiršova", ali, srećom, nije životno ugrožena.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

 

U nesreći je povređeno još troje mališana koji su nakon lekarske pomoći pušteni na kućno lečenje pošto nemaju teške povrede, potvrdio je gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić. Povređene su i dve devojke.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

 

Vozač autobusa na liniji 45 vozio je nekih 60-70 metara niz Kuprešku ulicu, odakle je krenuo sa okretnice, do skretanja u Krajišku. Prema dosadašnjim informacijama, umesto da skrene u Krajišku i produži svojom trasom, iz zasad nepoznatog razloga, autobus je presekao krivinu, probio ogradu dečjeg igrališta, koje se nalazi između Krajiške i Makedonske ulice u Zemunu, "preorao" igralište, probio još jednu ogradu i udario u parkirane automobile.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike