Užas na Voždovcu: Majka pronašla telo sina u stanu

25.11.2020

14:16 >> 16:32

0

Nebojša K. (44) je imao povrede na glavi, a policiju je pozvala njegova majka

Užas na Voždovcu: Majka pronašla telo sina u stanu
Copyright Profimedia

Telo Nebojše K. (44) pronađeno je danas u stanu u beogradskoj opštini Voždovac, saznaje 24sedam.rs

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je imao povrede na glavi, a policiju je pozvala njegova majka koja je zatekla telo.

Pročitajte još:Obrt u istrazi ubistva u Belvilu: Mirković ubijen jer je promenio stranu?

Prema pisanju beogradskih medija, Nebojša i njegova majka pričali su preko telefona oko 6 sati jutros i on joj je tada rekao da neće otići na posao jer se ne oseća dobro. Kada je majka kasnije pokušala da ga dobije na telefon, on se nije javljao. Zabrinuta žena se,  tada uputila do njegovog stana kako bi proverila da li je dobro. Tada je zatekla stravičan prizor.

Pored njegov tela pronađena je i prazna flaša alkoholnog pića, razbijena čaša i hrana. Iznad obrve je uočena rana zbog koje je iskrvario, pa se ispituje da li se slučano udario ili je Nebojšu neko napao tupim predmetom. Navodno je telo pronađeno na stolici ogrnuto belim čaršavom na kojem je bilo tragova krvi.

Za sada nije poznato da li je reč o nesećnom slučaju ili ubistvu. U stanu je bilo puno krvi kada je policija došla na lice mesta.

Navodno su i vrata od stana bila otključana.

Kako saznajemo, Nebojša je bio razveden, a iza sebe je ostavio dvoje dece. Pre godinu dana se doselio u taj stan. Nebojša je navodno posle razvoda mnogo patio i odao se alkoholu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike