Gradonačelnik o stanju devojčice povređene u Zemunu: Nije životno ugrožena

24.09.2021

17:48

0

Autor: A. S.

Povređene su još četiri osobe, od čega troje maloletnika, starosti 11, 15 i 15 godina

Gradonačelnik o stanju devojčice povređene u Zemunu: Nije životno ugrožena
24sedam/Katarina Mihajlović

Dvogodišnja devojčica koja je povređena u nesreći u Zemunu, smeštena je na intezivnu negu dečije klinike “Tiršova” i u svesnom je stanju, rekao je danas gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić.


On za Tanjug kaže da dvogodišnja devojčica ima prelom potkolenice i povrede glave, ali da je u svesnom stanju i da nije životno ugrožena.

- Ja se nadam da će to lečenje ići u dobrom pravcu, razgovarao sam sa majkom, ali šta reći roditelju u takvoj situaciji osim da ćemo svi mi lekari da damo sve od sebe da se ona što pre oporavi - poručio je Radojičić.

On je dodao da, u svojstvu gradonačelnika, zahvaljuje kolegama lekarima koji su pre toga pregledali i ostalo troje dece koja su, takođe, povređena prilikom nesreće u Zemunu.

- Oni su otpušteni na kućno lečenje uz savete lekara, jer te povrede nisu za kliničko lečenje. Imam informaciju i da su dve odrasle osobe primljene u bolnicu u Zemunu, ali da ni oni nisu životno ugroženi - kazao je gradonačelnik.

Radojičić je naglasio da je posebno važno da se na jasan način obavi procedura i razjasni šta se dogodilo u Zemunu i ko je pogrešio.

- Ja verujem da će ta istraga razjasniti šta se u stvari desilo i kako je došlo do ovakve nesreće, kako se one ne bi ponavljale - zaključio je Radojičić.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti