"Čuo sam ženu kako nariče": Dečak (4) iz Zemuna nastradao stotinak metara od kuće

25.11.2020

15:44 >> 16:20

0

Radnik jednog lokala na stajalištu na kom se dogodila tragedija radio je i sinoć i kazao za naš portal da ništa nije ni čuo ni video, sve dok nije video ro

"Čuo sam ženu kako nariče": Dečak (4) iz Zemuna nastradao stotinak metara od kuće
Copyright Foto:24sedam/Katarina MIhajlović

Dečak (4) koji je preminuo sinoć u tragičnoj nesreći prilikom izlaska iz autobusa na stajalištu u Prvomajskoj ulici u Zemunu, stradao je na stotinak metara od zgrade u kojoj je živeo.

Radnik lokala na stajalištu na kom se dogodila tragedija kazao je za 24 sedam da ništa nije ni čuo, sve dok nije video rotaciona svetla.

– Bilo je mnogo ljudi. A onda sam video kako telo dečaka stavljaju na kolica i unose u ambulantna kola. Čuo sam ženu kako nariče – kaže radnik.

Jedan od članova porodice mališana koji je novinarima otvorio vrata stana rekao je da nisu u stanju da razgovaraju.

Foto:24sedam/Katarina MIhajlović

Podsetimo, tragedija se dogodila juče oko 18.30 sati na stajalištu Bosanska u Zemunu. Dečak je, prema prvim informacijama, povređen prilikom izlaska iz autobusa, u kojem je bio sa bakom.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je vozač zatvorio zadnja vrata i da su ona uhvatila nogu dečaka.

Iz Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj sinoć su rekli da je mališan u teškom stanju dovezen u bolnicu, i da je nakon pokušane reanimacije i napora lekara i medicinskog osoblja dete je podleglo zadobijenim povredama.

Povodom ove tragedija se oglasio i GSP, odakle su naveli da se nesreća dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima u 18.20 na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu, i to na zadnjim vratima autobusa.Vozač o ovom nesrećnom slučaju, kako navodi GSP, nije imao nikakvo saznanje, ništa nije video, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila. Nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila. Naveli su da su počeli istragu povodom tragičnog događaja i da je vozač suspendovan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike