Oglasio se direktor "Laste" za 24sedam: "Jedan putnik je povređen i on je u bolnici" Otkrio i kako su putnici nakon drame u Nemačkoj!

23.09.2021

06:40 >> 08:49

0

Autor: j.jovanovic

Fahrudin K. vikao je u toku vožnje da mu je Alah rekao da napadne putnike i pretio je da će ih sve pobiti

Oglasio se direktor "Laste" za 24sedam: "Jedan putnik je povređen i on je u bolnici" Otkrio i kako su putnici nakon drame u Nemačkoj!
Copyright Ilustracija, Printscreen/Youtube

Direktor “Laste” Vladan Sekulić naveo je za 24sedam, da su putnici dobro, osim jednog koji je povređen, te je iz tih razloga zadržan u bolnici, nakon drame na auto-putu između Hilpoltštajna i Gredinga u Nemačkoj!

-Jedan od putnika je povređen i on je sadržan u bolnici u Nemačkoj, jer ga je uhapšeni napao. Ostali su dobro i krenuli su za Srbiju. Verujem da su preživeli traume zbog cele situacije – kazao je Sekulić.

Pročitajte još:

-Kada su sinoć putnici napustili autobus, vozači su ostali sa Fahrudinom u vozilu sve dok ga policija nije uhapsila i oni su takođe dobro. Istakao bih da još uvek čekamo zvanični izveštaj nemačke policije, tako da ćemo sa detaljnim informacijama moći da izađemo najverovatnije u petak. Najvažnije je da su putnici, kao i vozači dobro – zaključio je Sekulić u razgovoru  za 24sedam.

 

Podsetimo, osumnjičeni Fahrudin K. vikao je u toku vožnje u “Lastinom” autobusu da mu je Alah rekao da napadne putnike i pretio je da će sve pobiti, a potom je nasrnuo na mladića (20), koji je sedeo ispred njega i devojku koja je pokušala da ih razdvoji.

Kako su preneli nemački mediji, sumnja se da je iz čista mira napao ova dva putnika, i klicao Alahu. Nakon toga, je kako mediji prenose, četiri sata bio u autobusu sa trojicom vozača, dok specijalci nisu upali i uhapsili ga.

Već hapšen, ali je i strastveni kockar

Fahrudin K. je navodno imao problema s kockom i ranije je privođen zbog krađe.

Fahrudin Kahrovic Facebook

– Bio je strastveni kockar i trošio je novac po kladionicama. Tokom boravka u Prijepolju često je bio po kockarnicama, gde je ostajao i dužan. Letos je otišao u Ofenbah kako bi radio na građevini, a ranijih godina je odlazio u Nemačku na rad na po nekoliko meseci, pa se vraćao u Prijepolje. Pre odlaska u inostranstvo radio je kao konobar – pišu mediji.

Sličan incident

Podsetimo, pre 6 meseci se u Lastinom prevozu odigrala slična scena, upravo na spomenutoj liniji. Naime, na putu ka Dortmundu, dogodio se incident, kada je jedan od putnika napao vozača i isekao ga po ruci i stomaku.

Tada je to potvrdio i direktor SP “Lasta” Vladan Sekulić, a drama se odigrala kod Linca u Austriji.

Pročitajte još:

-Putnik koji je napao vozača ušao je na stanici u Lincu. Napadu nije prethodila nikakva svađa. U jednom trenutku, ustao je sa sedišta i čudno se ponašao. Izvadio je neko malo sečivo i ranio našeg kolegu. Njega su savladali suvozač i ostali putnici, a napadnuti vozač zadobio je, srećom, lakše povrede. Napadača je privela austrijska policija, a svi putnici su dali izjavu – istakao je.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike