U sudaru traktora i automobila teško povređen stariji muškarac: Vozač "korse" izgubio kontrolu kada ga je zaslepelo sunce

13.09.2021

13:43 >> 14:01

0

Autor: I.Pavlović

U Kliničkom centru su izjavili da je deka Duško svestan, ali i da se nalazi na Klinici za intenzivnu negu

U sudaru traktora i automobila teško povređen stariji muškarac: Vozač "korse" izgubio kontrolu kada ga je zaslepelo sunce
Copyright Ilustracija/Profimedia

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 11.30 u centru sela Popovac kod Niša teško je povređen bivši radnik Mašinske industrije Niš Dušan S., meštanin ovog mesta, koji je vozio traktor kada se sudario s mlađim vozačem automobila “opel korsa”, beogradskih registracija.

Policija je odmah obezbedila mesto nesreće i kontrolisala saobraćaj, pošto se to dogodilo takoreći na samoj raskrsnici u selu, prenosi Kurir.

Pročitajte još:

– Deda Duško ima oko osamdeset godina i radan je kao što je bio i pre 30 godina. On ima velike povrede, al’ ovaj dečko s kojim se sudario, jedva ga smirismo. Drhtao je dugo, a dečko skoro operisao tumor pa mu rana prokrvarila, tako da je i njega i komšiju Duška odvezla Hitna pomoć. Ovaj momak je rekao i policajcima da ga je sunce zaslepelo u jednom trenutku i da ništa nije video ispred sebe – kaže deka Mile, jedan od komšija ispred kapije gde se dogodio udes.

U Kliničkom centru su izjavili da je deka Duško svestan, ali i da se nalazi na Klinici za intenzivnu negu.

– Pacijent ima potres mozga, kontuziju pluća, povredu pršljena L1 i povredu pubične kosti. On je svestan, orijentisan, stabilnih vitalnih parametara. Zasada ga prate hirurzi, ortopedi i lekari drugih specijalnosti – rečeno nam je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Policija ispituje uzroke ovog udesa u centru Popovca.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike