Milan Bošković ekskluzivno za 24sedam: “Prijavila me je bivša žena, sve nesuglasice ćemo rešiti” (FOTO)

16.09.2021

14:56 >> 18:34

0

Autor: J.J.

Pojedini mediji objavili su da je je Bošković danas priveden nakon što ga je supruga, za koju se ispostavilo da je bivša, prijavila policiji na Novom Beogra

Milan Bošković ekskluzivno za 24sedam: “Prijavila me je bivša žena, sve nesuglasice ćemo rešiti” (FOTO)
Copyright 24sedam

Poznatog sportskog komentatora Milana Boškovića prijavila je supruga Bošković Jelena (38), da je u stanu pretučena od strane svog supruga.

Ekipa 24sedam srela je Boškovića ispred zgrade u kojoj živi, u Bulevaru Zorana Đinđića u Novom Beogradu, koji je izjavio da je šokiran, ali je izbegavao konkretan odgovor na pitanja koja smo mu uputili, šta se zapravo desilo između njega i njegove supruge i da li je počinio delo nasilja u porodici.

Pročitajte još:

Nakon što je objavljeno da je novinara Milana Boškovića privela policija po prijavi njegove bivše supruge da ju je pretukao, oglasio se i Bošković koji u razgovoru za portal 24sedam kazao da je reč o lažnoj prijavi.

Foto: 24sedam

-Razveo sam se u februaru, ne postoji nikakva privremena mera, zabrana prilaska deteta niti bilo šta slično. Policija i tužilaštvo su rekli svoje, da je to lažna prijava. Večeras sam na Bragi sa detetom, koje ću pokupiti iz škole, dakle najnormalnije nastavljam sa svojim životom. Supruga Jelena i ja živimo zajedno i sve nesuglasice koje imamo ćemo rešiti – rekao je  novinar Milan Bošković.

Ispostavilo se da ga je prijavila bivša supruga, međutim, on sa njom i dalje živi, ali u vanbračnoj zajednici. On nam je ovu zamršenu situaciju objasnio rekavši “It’s very complicated”.

Pročitajte još:

Pojedini mediji objavili su da je je Bošković danas priveden nakon što ga je supruga, za koju se ispostavilo da je bivša, prijavila policiji na Novom Beogradu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike