"Gurnuo sam je jer me je počupala za tek presađenu kosu, nisam hteo da se svađamo": Bošković negira da je napao ženu

16.09.2021

21:20 >> 21:28

0

Autor: 24sedam

Kako dalje objašnjava, odveli su zajedno dete u školu, a kasnije ga je policija privela dok je sedeo u kafiću i čekao Jelenu

"Gurnuo sam je jer me je počupala za tek presađenu kosu, nisam hteo da se svađamo": Bošković negira da je napao ženu
Printscreen/Youtube/Al Jazeera Balkans

Sportskog novinara Milana Boškovića jutros je bivša supruga Jelena, sa kojom živi u vanbračnoj zajednici, prijavila za nasilje u porodici. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, dok on negira da je do fizičkog obračuna uopšte došlo.

Milan je u policiji ispričao kako je sa suprugom bio u braku sedam godina. Sporazumno su se razveli u februaru zbog nepremostivih razlika u odnosu. Rekao je da je jutros, kad je ustao, zatekao stan koji je bio prljav, sa komadima hrane na kuhinjskom stolu. Kad su ona i sin ustali iz kreveta, zatekli su ga kako plače u dnevnoj sobi, a plakao je, kako je rekao policiji, jer je shvatio da će sve ostati njegova obaveza u stanu i da se ništa neće promeniti. Sa Jelenom je ušao u okršaj, gde su jedno drugo vređali. Otišao je u kupatilo kako bi se smirio.

Pročitajte još:

Bošković je nadležnim organima ispričao da mu je tokom svađe Jelena prišla i počupala ga za kosu, koja je nedavno transplantirana, jer je znala da će zbog toga da reaguje. Znala je koliko je proces transplatacije bio mukotrpan, bolan i skup, naglasio je u policiji.

Bošković je priznao policiji da ju je u tom momentu odgurnuo, a ona je izgubila ravnotežu i sela na ivicu kade. Onda je, kako kaže, ustala, počela da ga grebe, a on ju je ponovo odgurnuo. Kada je nastavila da ga vređa, on je kleknuo, jer je tu bilo dete, i zamolio je da to ne radi.

Kako je ispričao, uzeo je za ruku, odvukao u sobu, zagrlio, poljubio i nakon toga legao preko nje, da ne bi bilo dranja i svađe. Kad je sin ušao u sobu, mislio je da se igraju i rekao je: “Gomila”, ispričao je Milan. Jelena je tad rekla: “Gušiš me”, i on se sklonio.

Nakon toga su dete odvezli zajedno u školu i zamolio ju je da odu da popiju kafu i rekao da želi da ovo bude poslednja svađa, ispričao je Bošković policiji. Rekla mu je da želi da prošeta, što je razumeo. Onda je otišao u kafić, sedeo i čekao je. Pozvao ju je nekoliko puta, a ona mu se nije javila. Nakon toga ga je u kafiću zatekla policija, prenosi Blic.

Pročitajte još:

Kako smo pisali, njegova bivša supruga Jelena tvrdi skroz suprotno i ističe da je Milan na nju nasrnuo iz čista mira, te da ih je njihovo dete molilo da prestanu da se biju.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti