"Mislim da ih prati prokletstvo": Pod točkovima stradala i Jasminina sestra! Komšija otkrio jeziv detalj

17.09.2021

06:07 >> 16:06

0

Autor: j.jovanovic

Žitelji ulice u kojoj je Zolika kolima ubio suprugu kažu da nisu ništa ni čuli ni videli

"Mislim da ih prati prokletstvo": Pod točkovima stradala i Jasminina sestra! Komšija otkrio jeziv detalj
zgazio ženu beška - Copyright 24sedam/Goran Sivački

– Prizor je bio grozan. Kada ju je udario kolima ona je letela nekoliko metara, a onda je on stao, vratio se unazad i prešao preko nje. Potom je otvorio zadnje sedište i stavio je u auto. Ostala sam bez teksta kada sam čula šta je uradio Jasmini. Na takav način ubiti nekog, prema mom mišljenju, predstavlja iživljavanje. On je nju pregazio kolima i nakon toga je odneo u krevet. Sa mojom ćerkom je išla u školu, a pamtiću je kao finu i vrednu ženu – priča komšinica u razgovoru za 24sedam o ubistvu koje se dogodilo u Beškoj, kada je Zolika Holik (49), pre nekoliko dana, ubio bivšu ženu Jasminu Holik (47).

Dodaje da je bio sklon bahatom ponašanju i da je često bio pijan.

Pročitajte još:

24sedam/Goran Sivački

– On je bio pijanica. Tukao ju je i maltretirao, a ona je sa njim bila u braku 24  godine. Odlučila je da ga napusti, jer to više nije mogla da trpi. Bila je veoma mršava, samo kost i koža, a on je jako krupan – ističe komšinica.

Ovom razgovoru se priključio još jedan komšija, koji je kroz suze rekao da mu je mnogo žao nesrećne žene.

– Pamtiću je kao dobru ženu. Kada se setim kako je nastradala, od muke mi dođe da plačem. Čuo sam da je jadnica trpela nasilje. Donekla sam poznavao i Zoliku. On se uvek nekako nadmeno ponašao, mislio je da je za sve u pravu, a tuđe mišljenje nije uvažavao. Njena majka je sve ovo veoma teško podnela, a i šećeraš je – priča komšija.

Naš sagovornik dodaje da je, prema njegovom mišljenju, u ovom slučaju sudbina umešala prste.

– Mislim da je Jasminin otac imao brak iza sebe, tako se pričalo. I iz tog braka je imao ćerku koja je poginila u saobraćajnoj nesreći. A iz drugog braka je imao Jasminu koja je ubijena, tako da mislim da njih prati neko porodično prokletstvo. Ne mogu to da tvrdim, ali imam pravo na svoje mišljenje, odnosno to da mislim – zaključuje komšija.

Printscreen/Facebook

Podsetimo, Zolika Holik iz Beške uhapšen je nakon što je pozvao policiju i prijavio da je kolima namerno udario i ubio bivšu ženu Jasminu Holik.

Osumnjičeni je do detalja isplanirao zločin, a nesrećnu Jasminu je rano ujutru u automobilu čekao u blizini kuće u Beškoj, u kojoj je posle razvoda živela sa majkom.

Policija je po doslasku u kuću Holika u krevetu zatekla mrtvu ženu. Komšije uhapšenog kažu da su oko pola osam ujutru videle policiju ispred Zolikine kuće, ali da su mislili da je njemu pozlilo.

Pročitajte još:

Dodaju da se Zolika bavio prodajom drva i da je, navodno, imao problema sa alkoholom. Žitelji ulice u kojoj ju je ubio kolima pričaju da nisu ništa ni čuli ni videli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike