Detalji svadbenog slavlja u Nišu sa smrtnim ishodom: Sestrić tri dana proveo u pritvoru nakon što je prebio ujaka

22.09.2021

11:18 >> 05:41

0

Autor: 24sedam

Povod za svađu između sestrića i ujaka navodno je bilo to što se jedna gošće žalila na Mlađana

Detalji svadbenog slavlja u Nišu sa smrtnim ishodom: Sestrić tri dana proveo u pritvoru nakon što je prebio ujaka
Copyright Pixabay

Mlađan N. iz Knjaževca koji se, kako se sumnja, na svadbi potukao sa svojim ujakom Draganom Živadinovićem (56) iz Svrljiga, pa je nesrećni čovek nakon 12 dana preminuo, bio je u pritvoru tri dana.

Kako su gosti sa veselja ispričali za Kurir, na svadbi u jednom niškom hotelu, Mlađan N. je najpre udario pesnicom u glavu svog ujaka, a potom su izašli napolje.

Pročitajte još

– Šta se napolju dogodilo, to niko ne zna, ali se Dragan posle izvesnog vremena vratio u salon sav izgreban, krvav i iscepane košulje. Povod za svađu između sestrića i ujaka navodno je bilo to što se jedna gošće žalila na Mlađana, pa je Dragan tražio da ga udalje iz sale – kaže izvor i dodaje da je Živadinoviću pozlilo tek sutradan, pa je primljen u bolnicu.

Pošto je Dragan hospitalizovan, policija je privela Mlađana N., to je bilo 6. septembra, koji je već 9. septembra pušten iz pritvora da se brani sa slobode zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči – kaže izvor.

On objašnjava da trenutno ne znaju gde je Mlađan N., koji nije bio na sahrani ujaka, ali da očekuju da će krivično delo koje mu se stavlja na teret biti prekvalifikovano.

Pročitajte još

Obdukcija će utvrditi da li je Živadinovićeva smrt nastupila kao posledica prebijanja na svadbi.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike