Drama na liniji Dortmund - Beograd već viđena pre šest meseci?! Na istoj trasi dogodio se incident sličan večerašnjem, jedan detalj ključan!

22.09.2021

21:28 >> 05:57

0

Autor: j.jovanovic

Drama koja je trajala više od jednog sata konačno je završena zahvaljujući koordinaciji BIA i nemačkih službi bezbednosti

Drama na liniji Dortmund - Beograd već viđena pre šest meseci?! Na istoj trasi dogodio se incident sličan večerašnjem, jedan detalj ključan!
Copyright Printscreen/Youtube/TikTok

Na liniji Dortmund – Beograd večeras se odigrala prava drama, kada je državljanin Srbije F.K. napao dva putnika, jer je, kako je sam istakao: “dobio poruku od Alaha da mora da napadne, inače će biti napadnut”.

Drama koja je trajala više od jednog sata, konačno je okončana, zahvaljujuci koordinaciji BIA i nemačkih sluzbi bezbednosti. Međutim, ono što je postala misterija, vezano za pomenutu trasu autobusa Laste, jeste to, da se pre 6 meseci u Lastinom prevozu odigrala slična scena, upravo na spomenutoj liniji.

Pročitajte još:

Naime, na putu ka Dortmundu, dogodio se incident, kada je jedan od putnika napao vozača i isekao ga po ruci i stomaku.

Tada je to potvrdio i direktor SP “Lasta” Vladan Sekulić, a drama se odigrala kod Linca u Austriji.

– Putnik koji je napao vozača ušao je na stanici u Lincu. Napadu nije prethodila nikakva svađa. U jednom trenutku, ustao je sa sedišta i čudno se ponašao. Izvadio je neko malo sečivo i ranio našeg kolegu. Njega su savladali suvozač i ostali putnici, a napadnuti vozač zadobio je, srećom, lakše povrede. Napadača je privela austrijska policija, a svi putnici su dali izjavu.

Pročitajte još:

Iako su pojedini mediji preneli da je ovaj incident u stvari teroristički napad, to su u “Lasti” demantovali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike