Kamenovana kuća suspendovanog inspektora iz Novog Pazara: Traga se za počiniocima

30.08.2021

18:20 >> 18:31

0

Autor: M.P.

Prema nepotvrđenim informacijama, do incidenta je došlo u noći između nedelje i ponedeljka

Kamenovana kuća suspendovanog inspektora iz Novog Pazara: Traga se za počiniocima
Copyright Pixabay

Nepoznate osobe kamenovale su porodičnu kuću inspektora Policijske uprave u Novom Pazaru E.H. koji je od kraja prošle godine pod suspenzijom.

Prema nepotvrđenim informacijama, do incidenta je došlo u noći između nedelje i ponedeljka, a oštećenja na fasadi objekta, kao i kamenje kojim su nepoznati počinioci gađali kuću, otkrili su jutros članovi porodice policajca.

Pregledom snimaka video nadzora viđeni su nepoznati napadači koji bacaju kamenje u pravcu kuće, a potom beže, prenose Novosti.

O svemu su obavešteni Policijska uprava u Novom Pazaru i Osnovno tužilaštvo, a nakon izvršenog uviđaja traga se za počiniocima.

Inspektor E.H. suspendovan je sredinom decembra prošle godine zbog “teže povrede službene dužnosti”, jer je sa još jednim kolegom sedeo u kafiću sa muškarcem iz kriminogene sredine, na koju je nekoliko minuta pošto su policajci napustili objekat, pucano.

Bio je angažovan u odeljenju za suzbijanje narkotika, a u žižu javnosti dospeo je i u maju ove godine kada je, pre sudskog ročišta, njega i njegove kolege provocirao i fotografisao N.D. (34) iz Sremske Mitrovice kojeg su nekoliko meseci ranije uhapsili zbog posedovanja 1,2 kilograma kokaina namenjenih daljoj prodaji.

Zbog pretpostavki da im je ugrožena bezbednost, suspendovanim inspektorima je određena policijska pratnja jer im je oduzeto oružje dok se ne okonča disciplinski postupak koji se vodi protiv njih.

Pročitajte još:

Viši sud je N.D. zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kao i ometanja službenog lica u vršenju dužnosti, osudio na četiri godine zatvora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike