"Dovezena je sa polomljenim rebrima i napola mrtva": Poznato stanje žene koju je muž zverski pretukao!

31.08.2021

14:54

0

Autor: 24sedam

U narednih nekoliko dana, N.V. će biti pod stalnim nadzorom lekara i medicinskog osoblja

"Dovezena je sa polomljenim rebrima i napola mrtva": Poznato stanje žene koju je muž zverski pretukao!
Tanjug/AP Photo/Boris Grdanoski

Stanje žene koju je muž pretukao motikom i tom prilikom joj otkinuo uvo je konačno u stabilnom stanju i van životne opasnosti, potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku!

„Dovežena je sa teškim telesnim povredama, a pregled je izvršio tim lekara. Za sada su konstatovane teške povrede lice i posekotine, prelom nekoliko rebara, a zbog velikih otoka na licu nastalih usled prebijanja maksilofacijalni hirurg ne može još uvek da se izjasni da li je došlo do preloma sinusne kosti”, rečeno  je u bolnici.

U narednih nekoliko dana, N.V. će biti pod stalnim nadzorom lekara i medicinskog osoblja jer otoci moraju biti sanirani kako bi se utvrdile dalje povrede.

Pročitajte još:

Meštani čačanskog sela Zablaće zgroženi su nasiljem koje se dogodilo u njihovom mestu. Juče ujutru su zatkeli strašan prizor, koji kako kaže, nikad neće zaboraviti.

„Žena je ležala zgrčena, naga i okružena krvlju. Nije znala gde se nalazi i imala je podlive i posekotine na licu. Ovo je zaista strašno što se desilo, a još gore je što se znalo da su i ranije imali problema, jer ga je i ranije prijavljivala policiji“, kažu za RINU meštani.

Pročitajte još:

Muškarcu koji je pretukao ženu određeno je zadržavanje od 48 sati. On je već imao i zabranu prilaska porodici.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti