Divljačka vožnja po auto-putu: Dvojica vozača "jurila" više od 200 kilometara na sat!

28.12.2020

14:07

0

Prekršajni sud je počinioce prekršaja osudio na novčane kazne od po 140. 000 dinara, kao i po devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom

Divljačka vožnja po auto-putu: Dvojica vozača "jurila" više od 200 kilometara na sat!
Copyright M.M./ATAImages

Dvojica vozača zaustavljena su na auto-putu Beograd-Šid, nedaleko od Sremske Mitrovice, jer su vozili više 200 kilometara na sat! Obojica su kažnjena sa po 140. 000 dinara!

Pripadnici MUP, Uprave saobraćajne policije prilikom kontrole saobraćaja takozvanim “presretačima” zaustavili su dva vozača zbog nasilničke vožnje.

Pročitajte još:

– Policijski službenici podneli su prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje protiv vozača (41) automobila “mercedes”, koji je na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na čas, upravljao vozilom brzinom od 246,9 kilometara na čas – saopštili su iz policije.

Takođe, istog dana policija je podnela prekršajnu prijavu i protiv vozača (41) automobila BMW koji je upravljao vozilom brzinom od 236,8 kilometara na čas, na auto-putu, gde je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na čas.

– Prekršajni sud je učinioce prekršaja osudio na novčane kazne od po 140.000 dinara, kao i po devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom – zaključuju iz MUP.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike