Ubica sa kacigom ispalio dva hica na njega! MMA borac dobio jezivo upozorenje pred smrt: "Povedi računa"! Nakon toga likvidiran u restoranu

03.09.2021

15:13 >> 15:32

0

Autor: j.jovanovic

Kako su pisali mediji, ubica je došao motorom, a zatim sa kacigom na glavi ušetao u baštu restorana u kojoj je sedeo Radoš

Ubica sa kacigom ispalio dva hica na njega! MMA borac dobio jezivo upozorenje pred smrt: "Povedi računa"! Nakon toga likvidiran u restoranu
Copyright Printscreen/Facebook

Uroš Stefanović nije prvi MMA borac koji je ubijen u mafijaškom obračunu jer je pre tačno tri godine likvidiran poznati MMA borac Radoš Joksimović (29) u jednom kragujevačkom restoranu dok je sedeo sa prijateljima za stolom.

Kako su pisali mediji, ubica je došao motorom, a zatim sa kacigom na glavi ušetao u baštu restorana u kojoj je sedeo Radoš.

Pročitajte još:

– Prišao je stolu, ispalio dva hica u Joksimovića i pobegao. Mladić je pao na pod, konobari su mu pritekli u pomoć, a preminuo je u bolnici – rekao je izvor. To je bio drugi napad na njega, jer je on i 2016. godine ranjen u obračunu u centru Kragujevca.

– Zbog povreda koje je tada zadobio prestao je da se bavi sportom. Radio je kao obezbeđenje – pričao je izvor.

Podsetimo, nekoliko dana pre smrti, kako su pisali mediji, MMA borac Radoš Joksimović (29) dobio je poruku da su mu navodno određene kriminalne grupe spremale osvetu tako što će angažovati nekog od narkomanskih zavisnika da ga ubije.

“Radoše, povedi računa i pripazi se jer imam informaciju da ti jedna kriminalna grupa priprema likvidaciju, a egzekutor će biti narkoman”

Ovako glasi SMS koju je primio, pre tri godine, Radoš Joksimović (29), MMA borac iz Kragujevca. Nekoliko dana kasnije, Radoša je u jednom restoranu u ovom gradu ubio Aleksa Miloradović (21), koji je ubrzo uhapšen, pisali su mediji.

Pročitajte još:

Da podsetimo, MMA borac Uroš Stefanović ubijen je sinoć u Novom Sadu u sačekuši u kojoj je ranjen Goran Kovačević Goranac. Navodno, Stefanović je bio telohranitelj Goranca koji je bio prava meta napada.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike