Prijatelji se opraštaju od telohranitelja Goranca: "Bio je jedan od retkih, hrabar, dobar i pošten"

03.09.2021

18:22 >> 21:24

0

Autor: A.S.

Stefanović se kako prijatelji navode nikada nije bavio nikakvim mutnim radnjama, a jedina veza sa kriminalom bila mu je što je čuvao Goranca

Prijatelji se opraštaju od telohranitelja Goranca: "Bio je jedan od retkih, hrabar, dobar i pošten"
Copyright Uroš Stefanović/Screenshot/YouTube/ CreativeMMA

Na društvenim mrežama brojni sportisti i prijatelji opraštaju se od Uroša Stefanovića (27), MMA borca koji je ubijen u sačekuši koja se sinoć dogodila na Detelinari u Novom Sadu kada je, kako se sumnja, pokušana likvidacija Gorana Kovačevića Goranca, muškarca dobro poznatog policiji.

Stefanović je radio kao telohranitelj Goranca i u pucnjavi je skočio da ga zaštiti i to je platio glavom.

Pročitajte još:

Prijatelji ubijenog MMA borca i sportiste kažu da je Stefanović uvek važio za “odvažnog, dobrog i poštenog momka”.

– Uroš je bio divan dečko. Izuzetno dobar prijatelj i cenjen borac. Bio je multitalentovan i mogao je imati svetlu budućnost. Bio je vrstan rvač, a ni džudo ni brazilski džiu džicu mu nisu bili strani tako da ga je njegov multitalenat za borbu doveo do toga da postane MMA (mixed martial arts) borac. On je 2018. godine dobio zvaničnu licencu za fizičko obezbeđenje i od onda je radio kao telohranitelj. To mu je praktično bio dodatni izvor prihoda da bi mogao da se posveti vežbanju – pričaju njegovi prijatelji iz kluba, prenosi Blic.

Kažu i da se Stefanović nikada nije bavio nikakvim “mutnim” radnjama niti da ima bilo kakav dosije, kao i da je njegova jedina veza sa kriminalom bila upravo to što je čuvao Goranca.

Njegov prijatelj i momak sa kojim se borio i sa kojim je trenirao Radovan Rašo Obradović, opraštajući se od Stefanovića napisao je na svom fejsbuk profilu:

Pročitajte još:

– Momak koga sam voleo, sa kim sam trenirao i radio je otišao. Zauvek će biti u mom srcu jer je bio jedan od retkih, srčan, hrabar i beskrajno dobar i pošten. Najiskrenije saučešće porodici. Ovaj gubitak je nenadoknadiv. Voli te brat zauvek –

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike