"Izustio je, ubio sam kumu": Potresne reči oca stradale Slađane (17), koji se suočio sa jezivom istinom!

04.09.2021

08:30 >> 12:16

0

Autor: J.J.

Slađana je juče sahranjena na Bežanijskom groblju uz prisustvo porodice, rođaka i brojnih prijatelja, koji su došli da je isprate na večni počinak

"Izustio je, ubio sam kumu": Potresne reči oca stradale Slađane (17), koji se suočio sa jezivom istinom!
24sedam/Goran Sivački

Zoran Arnautović, otac pokojne Slađane (17) iz Zemun Polja, koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi u ovom naselju je u razgovoru za 24sedam kazao da je ljut, ali i ogorčen na to, što se mladi život naprasno ugasio!

On je kazao, da se život njegove ćerke ne može “vratiti” parama, već ostaje večita praznina i žal za tim što nije dočekao, da se njegova ćerka ostvari na svim životnim poljima.

Pročitajte još:

-Ne dao Bog nikome, ovo što je mene snašlo. Oduzeo mi je dete, koje je stradalo zbog ljudske gluposti. Život mi je upropastio, a i život moje Slađane. Ogorčen sam. To veče je bio u alkoholisanom stanju, a kada se otreznio, od drugih sam čuo da je rekao: “Ubio sam kumu”. Bio sam u čudu, nisam znao šta da kažem… – priča nesrećni čovek.

24sedam/Goran Sivački

Dodaje, da apeluje na mlade da ne sedaju za volan u alkoholisanom stanju, jer će tako unesrećiti nečiju porodicu i trajno im oduzeti nekog koga vole.

-Treba da se pooštri zakon, a maloletna deca koja sednu za volan i još pod dejstvom alkohola, smatram da bi trebalo da budu kažnjena. Ako su roditelji strogi i intelektualno obrazovani ne treba da dopuste maloletnoj deci da voze auto. Deco, život je vredniji i on ne može da se plati parama. Svaki čovek želi da živi i ima svoja prava koja mu niko ne sme oduzeti. Ceo komšiluk mi se skupio i došao da pruži reči utehe, a u meni je ostalo još malo snage…- zaključuje Arnautović vidno potresen.

Podsetimo, Slađana je juče sahranjena na Bežanijskom groblju uz prisustvo porodice, rođaka i brojnih prijatelja, koji su došli da je isprate na večni počinak.

24sedam/Goran Sivački

Saobraćajna nezgoda dogodila se kada je automobil marke „pežo“, kojim je upravljao maloletni J.J. (16), sleteo sa puta na desnu stranu i udario u banderu u Zemun Polju. Kobne večeri, nastradala je Slađana, dok su teške povrede zadobili devojčica (8) i dečak (10), inače rođena sestra i brat vozača, dok su on, njegova devojka (14) i Marija A. (19), starija sestra nastradale Slađane, lakše povređeni i pušteni kući.

Pročitajte još:

Takođe, porodica nastradale devojke nameravala je da se okumi sa porodicom maloletnika koji je bio za volanom. Trebalo je da krste Slađanu, a da ona bude krštena kuma njihovom unučetu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti