Živele su sa zverima, ubijaju nerođenu decu: Kroz šta su sve prošle žrtve nasilja u jednom selu

06.09.2021 | 07:38 >> 07:56

Autor: 24sedam

Počiniocii su prve komšije, alkoholičari i nasilnici koji su sudskim presudama imali zabrane prilaska suprugama i deci

Copyright Profimedia

Srbiju je prošle nedelje šokirala vest da je Goran V. (30) iz sela Zablaće kod Čačka pijan brutalno pretukao suprugu N.V. motkom sa ekserima, otkinuo joj uvo i bacio je golu pored kontejnera.

Ovaj događaj otkrio je i druge mračne tajne porodica iz jedne ulice u Zablaću, koje su udaljene svega stotinak metara jedne od druge!

Pročitajte još

Žrtve su žene koje su godinama trpele stravično nasilje, a ono je kulminiralo u junu i krajem avgusta ove godine.

Počinioci gnusnih zločina su muškarci, inače prve komšije, alkoholičari i nasilnici koji su sudskim presudama imali zabrane prilaska suprugama i deci.

Copyright Foto: Instagram.com/Printscreen

U istoj ulici, navodi “Kurir”, u mestu Zablaće dogodilo se nekoliko stravičnih zločina i krvničkih prebijanja žena, jedan otac je ubio nerođeno dete, kum zaklao kuma, sin usmrtio oca, zet izbo tasta…

U jezivim ispovestima žena žrtava i njhovih porodica, saznalo se da su one decenijama trpele strašno nasilje… Meštani ovog inače, mirnog sela u blizini Čačka kažu da se pretpostavljalo šta preživljavaju žene iz tih porodica jer su muževi osuđivani, ali da se o tome nije mnogo javno govorilo.

Psihopata

Neverovatno je da se toliko loših i jezivih stvari desilo u samo dve kuće. Sve je izašlo na videlo u razmaku od dva meseca.

Najpre se dogodio masakr 18. juna ove godine, kada je Radoje K. nožem izbo trudnu ženu Danijelu, naneo joj teške povrede po stomaku, vratu i rukama jer je sumnjao da dete nije njegovo.

Danijela je izgubila bebu i jedva preživela. Radoje se obesio dan kasnije.

I on je imao zabranu prilaska Danijeli zbog porodičnog nasilja. Radoje i žrtva imaju četvoro maloletne dece”.

Copyright Danijela sa decom Foto: Printskrin/Fejsbuk

Danijela K. je u ispovesti ispričala kakve je sve strahote prošla, kako joj je suprug zario nož u stomak i ubio bebu u trećem mesecu trudnoće jer je sumnjao da je njegova.

Ona je objasnila da je preživela zahvaljujići sinu (11) koji je sprečio pomanhitalog oca da joj zada poslednji i smrtonosni udarac nožem u glavu.

Dva meseca kasnije, krajem avgusta, posle hapšenja Gorana V. koji živi u istoj ulici, zbog brutalnog prebijanja supruge N.V. otrkivena je i tešku sudbina žena u ovoj prorodici i to samo sto metara dalje od masakranja nad trudnicom!

Svekar zaklao kuma

Goranova majka Stoja ispričala da nije samo njen sin Goran nasilnik u toj kući.

– Muž me je tukao 30 godina, svekar je zaklao kuma. Svekar je činio mnoga zla po selu, a njega je ubio jedan od trojice sinova. Mlada sam se udala i zapečatila sebi život užasom u ovoj porodici, generacijski su nas tukli. Doživela sam i da me rođeni sin bije. Rekao je u zatvoru da će da se obesi. I treba da se obesi.

Moja snaha godinama je trpela sve ovo. Živela sam sa zverima – kazala je Stoja V. čiji je sin Goran prebio suprugu sa kojom ima četvoro dece i bacio je pored kontejnera.

Pročitajte još

Ni to nije kraj nasilju Gorana V. Slađana, majka N.V. i Goranova tašta kaže da je on i njih maltretirao.

– Mog supruga je ranio nožem u nogu, a potom ga tukao letvom. Maltetirao mi je ćerku koja je inače završila fakultet, i napravila strašnu grešku. Jedva je preživela brutalno prebijanje, a moraće da joj amutiraju uvo zbog krvnika – dodala je ona,

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam