Otkrivamo: Ćerka ubijenog MMA borca doživela očevu sudbinu: Ostao bez oca sa tri godine! Nije dočekao rođenje drugog deteta

07.09.2021

19:00 >> 06:48

0

Autor: P. Š.

Rafali na Detelinari okrenuli su Uroševu sudbinu, ali i živote njegovih najmilijih

Otkrivamo: Ćerka ubijenog MMA borca doživela očevu sudbinu: Ostao bez oca sa tri godine! Nije dočekao rođenje drugog deteta
Uros Stefanović - Copyright 24sedam/Faceboook

Uroš Stefanović (27), bivši MMA borac, koji je 2. septembra ubijen u pucnjavi u novosadskom naselju Detelinara, sahranjen je danas na gradskom groblju u ovom gradu.

Grob ubijenog Uroša Stefafnovića 24sedam

– Uroš je poreklom iz Krušedola, odgajila ga je jedna žena jer mu je otac poginuo kad je imao tri godine. Želja njegove supruge je bila da bude sahranjen u Novom Sadu, a ne u rodnom mestu – ispričao je prijatelj ubijenog fajtera.

Pročitajte još:

Kako je objasnio, rafali na Detelinari okrenuli su Stefanovićevu sudbinu, ali i živote njegovih najmilijih.

– Iza sebe je ostavio ćerkicu od godinu ipo dana, kao i suprugu koja je u trećem mesecu trudnoće – rekao je prijatelj ubijenog.

Uroš je, kaže, bio izuzetan drug i prijatelj, prisećajući se njihovog poslednjeg susreta, pre manje od mesec dana.

– Družili smo se i viđali često. Roštiljali smo u Krčedinu na Svetu mati Angelinu sa porodicama. Tad smo se poslednji put videli – dodao je prijatelj.

24sedam

Sahrani je prisustvovalo više od 200 osoba, prijatelja, rodbine i poznanika. Angažovano je najmanje 15 pripadnika privatnog obezbeđenja, koje je držalo groblje pod opsadom dok je trajalo opelo u kapeli, kao i sam čin sahrane.

Pretpostavlja se da je obezbeđenje angažovano da ne bi došlo do novog obračuna sa suprotstavljenom ekipom, a nije isključeno da su telohranitelji imali zadatak da sačuvaju glavu Goranca, ukoliko dođe na ispraćaj čoveka koji mu je sačuvao život.

Uroš Stefanović/Screenshot/YouTube/ CreativeMMA

Pucnjava se dogodila 2. septembra u 21.30, kada su napadači džipom uleteli u dvorište zgrade u kojoj stanuje Goranac i otvorili vatru.

Stefanovića su napadači pogodili i on je na mestu ostao mrtav, a Kovačevića je Hitna pomoć prevezla u bolnicu, gde je konstatovano da ima povrede ruke i da nije životno ugrožen, a posle pružanja medicinske pomoći pušten je na kućno lečenje.

Pročitajte još:

Sumnja se da se ranjeni Kovačević već duže vreme nalazi na meti suprostavljenog klana, i to zbog sumnje da je doprineo likvidaciji nekadašnjeg vođe veterničkog klana Nenada Opačića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike